7.KOLO - MOSTY U JABLUNKOVA : FK STAŘÍČ 0:3 (0:2)

27.09.2020 10:48

SOBOTA 26.9. 2020 16:00

                             1.B. TŘÍDA SKUPINA C  2020/21 – 7. KOLO
                                      MOSTY : FK STAŘÍČ 0:3 (0:2)

Branky:    15. Kaulinec ( Trčka)        0:1
                36. Trčka ( Krpec)            0:2
                87. Kaulinec ( Říha)         0:3
    
Rozhodčí:  Chýlek – Polok, Krpel
Diváci : 28 ( z toho jeden náš fanoušek pan Volný .... – děkujeme)
        
Smetana – Musálek, Jukl, Kocich, Krpec –Trčka , Király, Velička,Míček – Kaulinec, Kocián
Připraveni : Matula, Mudra, Burda, Blahuta
Střídání : 3.Míček – Matula    67. Trčka – Sluštík    71. Király – Říha
Trenér : Martin Blahuta
    
                               Téměř po roce se vracíme do Mostů u Jablunkova ...., kde jsme začali svou pouť v krajských soutěžích. I tehdy jsme bojovali s nedostatkem hráčů a ne jinak tomu je i letos. Zase nám chybělo x hráčů z kádru …., přesto jsme i tentokrát na Jablunkovsku sestavili vítěznou sestavu s řadou překvapivých změn. Do útoku se postavil brankářský parťák Smetany Kocián, třetího z našich brankářů Ruska jsme v týdnu uvolnili do MFK F-M z.s.  Rozestavení 4-4-2 dirigovali ze středu pole Király s Veličkou, na post stopéra se opět vrátil Jukl. Na lavičce byl připraven Matula, Sluštík, Říha a kdyby „náhodou něco“ tak i trenér Blahuta.
                               Už při rozcvičce se zranil jeden z nejlepších našich podzimních hráčů Martin Míček a tak bohužel už ve třetí minutě musel střídat, nahradil ho Sebastián Matula. Ve čtvrté minutě se ocitl v šanci Kocián, ale skóre se neměnilo. Ale v 15 minutě se už pan Volný na tribuně radoval, Trčka posadil míč na hlavu Kaulincovi a vedeme 0:1,i když úvod utkání byl z obou stran velice opatrný. O minutu později to už mohlo být o dvě branky v náš prospěch, ale Trčkova střela jen těsně minula šibenici Jopkovy branky. Ve 27. minutě obdrželi tři naši obránci ( Musálek, Jukl, Krpec – v zápise uvedeny jiné časy)  ŽK,hrozba vyloučení tak byla velká. Po tomto karetním mariáši rozhodčího Chýlka, jsme promarnili Kociánem tutovou šanci ve 28 minutě. O osudu utkání rozhodla 35 a 36.minuta, to Lyska vychytal fantasticky Smetana a z následného smrtícího brejku Krpce, zvyšoval Trčka ( nastoupil se sebezapřením a překvapivě zprava) pravou nohou na 0:2. Stav poločasu je tak 0:2, nutno podotknout že naprosto zaslouženě.
                                  Do druhého poločasu jsme nastupovali s pěti ŽK, ale pořád jsme hráli agresivně a zodpovědně. Soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili a my jsme neustále ohrožovali branku nestárnoucího Jopka ( ročník 75). A to co předvedl tento golman v 59.minutě se jen tak nevidí ani na ligových trávnících, dalekonosnou střelu Trčky vytáhl ze šibenice, úžasný fotbalový moment. Do střelecké listiny se mohl zapsat i Matula, ale po přihrávce Kaulince trefuje jen boční síť. Zcela vyčerpané, ale výborně hrající Trčku a Királyho nahrazuje Sluštík a Říha. Takticky skvěle zvládnutý zápas korunoval Kaulinec třetí brankou, když mu gólovou přihrávku naservíroval právě střídající Říha. Na taktické střídání Kaulince Blahutou už nedošlo, rozhodčí Chýlek zápas v 90.minutě ukončil a výsledek 0:3 zcela odpovídá dění na hřišti. Trenérské dvojici Mostů Tryska – Kolář tak nezbývá než na první bodový zisk si počkat minimálně do příštího týdne a FKS bude věřit v první domácí výhru, ale soupeřem nám bude Záblatí.
Martin Blahuta: „Jsem moc rád, že se vyplatily všechny změny v sestavě, zvlášť Kocián v útoku byl skvělý, škoda jen, že neproměnil své dvě velké šance. Obrana v čele s „Kotym“ byla nepropustná a dobře si poradila s karetní hrozbou. Záloha pracovala zodpovědně dozadu, Király byl všude, Velička taky a Trčka byl v ofenzivě nadstandardním hráčem.No a Kauly, osmým a devátým gólem v sezóně jen potvrdil, že je kanonýr a dnes pracoval hodně pro tým. Takže velká spokojenost s výkonem celého týmu a velký dík za získané cenné body, škoda jen že to neviděli naši věrní fandové Petr Weismann a spol. Na problémy co byly a jsou se tak na chvíli zapomnělo.“

         

  

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode