7.KOLO OP PALKOVICE : BUKOVEC 2:4 ( 0:3 )

25.09.2016 18:28

SOBOTA 24.9. 2016 16:00

                             PALKOVICE: BUKOVEC 2:4 ( 0:3)
Branky:     5.  Kantor                       0:1
                20. Mucha                        0:2
                33. Kantor                        0:3
                80. R.Merta ( Lesniak )     1:3
                85. Kantor                        1:4
                90. Kusý ( Lesniak )          2:4
Rozhodčí :     Němec  – Pokluda, Ostřanský
Diváci : 78  
Smolík – Farský ( 30.Svobodník ), R.Merta, Honěk ( 30.Stavrovský ), Galásek – Závodný, J.Merta ( 77.Lesniak ), Huška, T.Vyvial – Valas, Kusý

                Hodinu před zápasem se v kabině tísnilo 9 hráčů ( sraz 1:15 před výkopem utkání), ale nakonec dorazil i brankář Smolík, obránce Galásek, zraněný Lesniak a po dorosteneckém zápase ( Palkovice : Dobrá 1:1 ) opět vypomohli Svobodník a Stavrovský. Poprvé v základní sestavě nastoupil Farský, do sestavy se vrátil Valas a Mertové vypomáhají dál. To, že zase chybělo x hráčů, je už v Palkovicích na podzim normální, jen jeden hráč k tomu měl pádný důvod a to Patrik Burda, který měl v pátek autonehodu a leží ve frýdecké nemocnici, zbytek škoda komentovat.
               Ve 33.minutě vedou už hosté o 3 branky, když se postupně trefili Kantor, Mucha a znovu Kantor! Poločas jsme zaslouženě prohráli 0:3, vyčerpali dvě střídání, změnili rozestavení na 3 – 4 – 3 a ve druhém poločase věřili v zázrak. Ten se ovšem nekonal, jen se výsledek změnil na 2:4, když střídající Lesniak ze dvou trestňáků posadil míč na hlavu R.Merty a Kusého. V tabulce pravdy máme – 5 bodů, definitivně hrajeme zase o záchranu a v dalších kolech budeme hrát o pomyslných 6 bodů, protože nás čekají venku Hrádek a doma Chlebovice! Po utkání se na trenéra Blahutu snesla oprávněná kritika ze strany palkovické legendy Olina Lesniaka : „ TY TO TADY VEDEŠ, KDYŽ TI HRÁČI NECHODÍ ANI NA TRÉNINKY“!
Martin Blahuta: „ Přesně před rokem mi umřela maminka
...., bylo mi těžko celý den a po zápase je mi ještě hůř, protože mám takový pocit, že pomalu umírá i palkovický fotbal. Dnes to byl totální zmar, Bukovec vyhrál zaslouženě a nám nezbývá nic jiného než bojovat dál! Začnu trénovat a budu i hrát, když ten zájem nejen o tréninky,ale dokonce i o zápasy je katastrofální!

FOTOGALERIE ....

Hotel Kempa

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode