8.7.2014 MFK F-M : MŠK ŽILINA 0:2 ( 0:2 )

12.07.2014 11:27

ÚTERÝ 8.7.2014 17:00 - Chlebovice

MFK F-M : ŽILINA „B“ 0:2 ( 0:2 )
Branky : 20. Ďurica z penalty    0:1
              33. Zuziák                    0:2
 
1.POLOČAS : Michálek - Javorek,Cigánek,Korneta,Schroner - Juříček,Talián - Vlkanova,Gavlák,Šigut – Kovařík
2.POLOČAS : Hill – Javorek ( 78.Schroner ),Coufal,Korneta,Musiol - Vlkanova,Mišenko - Hykel,Soukup,Šigut  ( 75.Glembek ) - Kovařík ( 62.Paleček )
 
Už pátý přípravný zápas v letní přípravě sehráli svěřenci trenéra Duhana v „domácím“ prostředí v Chlebovicích proti rezervě Žiliny. Z prozatímního 35 – ti členného kádru dostali v tomto utkání volno : 
brankáři – Prepsl,Smolík ( zraněn )
obránci – Žídek,Literák,Ilko,Švrček,Uvíra,Palko ( zraněn ),Matúš ( zraněn )
záložníci – Mozol,Ďurica,Vašenda ( opět zraněn ),Zapalač ,Šrom ( po zranění ),Hottek 
útočník – Uškovič
Na vyprahlé hrací ploše náš mladý tým kolem zkušených Cigánka a novice Gavláka začal proti nováčkovi druhé slovenské ligy hrát otevřený fotbal,ale do první šance se po první hrubici Kornety dostal Hrbek,ale naštěstí netrefil zařízení ! Ve 13.minutě se osmělil ke střele Šigut,ale i on měl vychýlenou mušku. Ve 20.minutě zbytečně v pokutovém území fauloval Cigánek a Ďurica z penalty panenkovským dloubákem otevřel skóre zajímavého utkání - 0:1.Ve 23.minutě vyslal Javorek do šance Gavláka,ten chladnokrevně zakončil,ale trefil pouze břevno.Ve 33.minutě Zuziák prošel s míčem přes půl hřiště a přízemní střelou zvyšuje na 0:2. Kontaktní gól měl na hlavě Gavlák,ale po centru Kornety míč o milimetry míjí cíl.
Do druhého poločasu oba realizační týmy vystřídaly po šesti hráčích, ale i tak se bylo na co dívat. Ve 49.minutě hradecký Vlkanova rozehrál skvěle trestný kop,Javorek ho lehce lízl hlavou,ale znova chyběly jen milimetry ,aby se rozvlnila síť za žilinským golmanem. Naše aktivní hra,ve které se velice sympatickým dojmem předvedl ještě dorostenec Hykl  však končila před pokutovým územím. Náznaky šancí tam sice z naší strany byly,ale branky se lipinští fandové nedočkali a když i žilinští hráči trefili pouze tyč skončilo utkání výhrou hostů v poměru 0:2.
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode