9.KOLO 1.B. HUKVALDY : VLČOVICE 1:1 ( 1:0 )

09.10.2017 08:51

SOBOTA 7.10. 2017 15:00

                                  HUKVALDY : VLČOVICE 1:1 ( 2:0 )
    
Branky:            30. Tomek ( Galus )    1:0
                        50. Varga                   1:1      
Rozhodčí :  Mitura – Tvardek, Petroš   delegát : Pavelek
           
Sasín  –   Ermis, Vicher, Procházka, Mlčoch  - Chamrád, Velart, Plichta, Niemczyk – Tomek, Galus
Střídání :     63. Velart - Grufík
                   82. Ermis – Holub
                   89. Galus – Válek
    
                         Hukvaldské trápení má další pokračování, po porážce v Mořkově 3:0 v týdnu, jsme nastoupili na domácím hřišti proti posledním Vlčovicím, které stále čekají na vítězství.
                        Z našeho koloběhu točením sestavy tentokrát vypadli zranění Hubeňák a Volný, Tobiáš a Gold už podzimní kádr opustili dříve. I Vlčovice mají značné problémy se skládáním sestavy ( Na lavičce pouze 2 hráči z toho jeden brankář připravený do pole ), přesto už po 35 sekundách musel čelit Sasín střele hostů. Ve čtvrté minutě jsme se dvojicí Galus – Tomek ocitli v šanci, ale bez gólového efektu. Přestože naši funkcionáři udělali pro regulérní plochu maximum ( ráno se kosilo i válcovalo ) zranění hostujícího Petra Drozda ve 25.minutě, který byl odnesen na nosítkách jde na vrub terénu. Do konce poločasu to bylo na šance 3:1, ale jen Tomek se prosazuje ve 30.minutě hlavou po centru Galuse 1:0. Poločas oboustranného trápení a nefotbalovosti končí hubeným vedením 1:0, ale fotbal plakal.
                     Ve druhém poločase se čekalo na střelecký pokus pouze 22 sekund a po minutě přišel další , oba pokusy byly z kopaček vlčovických hráčů. V 50. Minutě jsme nezvládli jednoduchou situaci ve středu pole a hosté Vargou trestají 1:1.V 54.minutě mohlo být i hůře, to Procházka si málem hlavou vstřelil vlastní branku.A o 3 minuty později se ve stoprocentní gólové šanci ocitl Jalůvka, ale Sasín předvedl výborný zákrok. Martin Galus, který zraněním přišel o svou famózní formu z úvodu soutěže, mohl v 61.minutě potěšit naše fandy, ale hlavou minul bránu Špačka.V 63.minutě jsme oživili útočnou sílu, defenzivního Velarta vystřídal Grufík a ten v 65.minutě rybičkou trefuje těsně vedle.V závěru jsme mohli přijít i o první bod vybojovaný na domácím hřišti, hosté v rozmezí 83. a 84.minuty mohli strhnout vedení na svou stranu, naštěstí Sasín byl proti. A v nastaveném čase Plichta našel z rohového kopu Vichera, ale ten selhal, z malého čtverce netrefuje zařízení a utkání končí výsledkem 1:1. A teď nás čekají venku Fryčovice a další boj o pomyslných šest bodů.
Martin Blahuta: „ Prožívám nejsmutnější podzim ve své trenérské kariéře, klukům snahu nelze upřít, ale to je málo. Soupeř si zasloužil dnes asi vyhrát, byl zvlášť ve druhé půli lepší, proč ?!, na to nedokážu odpovědět. Musíme do konce podzimu nějaké body urvat, nejlépe už teď ve Fryčovicích, ale to si říkáme už hodně dlouho!"
            
PS : Po kvalitní přípravě .... , a vhodném doplnění kádru .... , výborné tréninkové účasti .
... , výborném vstupu do soutěže ....., přišla  postupně zranění ( Tobiáš, Galus, Volný, Hubeňák, Gold, Procházka .... ) a bohužel i ztráta formy klíčových hráčů a tak výsledky i herní projev je katastrofální .... ! Pokud usoudím, že chyba je ve mě .... , tak vyslyším hlasy fanoušků .... , a opustím trenérskou lavičku, teď by bylo zbabělé tým opouštět!      Martin Blahuta

FOTOGALERIE ..... Z WEBU FOTBAL U NÁS .... SOUHRN KOLA Z DENÍKU ....

  

 

 

 


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode