9.KOLO OP PALKOVICE : CHLEBOVICE 3:0 ( 1:0

10.10.2016 13:34

SOBOTA 8.10.2016 15:00

                                    PALKOVICE : CHLEBOVICE 3:0 ( 1:0)
Branky:    32. Svobodník ( Valas )          1:0
                49. vlastní  ( Svobodník )       2:0
                56. Kusý ( Kocúr )                  3:0
ČK : 83. Roman Merta        
Rozhodčí :     Síkora Petr -  Ostřanský, Matula
Diváci : 88  
Smolík – Závodný, R.Merta, Valas, Galásek – Stavrovský ( 56.Kocúr ), Huška, Kusý, T.Vyvial  – Svobodník ( 60. Habrnal ), T.Skurka ( 75. Honěk )             trenér : M.Blahuta

                               Minutou ticha za zesnulého dlouholetého hráče a funkcionáře Palkovic Pavla Chamráda začalo derby mezi týmy , které se v loňském ročníku zachránily v OP až v posledním kole! A lépe začali překvapivě svěřenci zastupujícího trenéra Jiřího Syřínka ( ten nahradil nepřítomného Petra Krále a koučoval utkání mimo trenérskou lavičku .
... ) a už ve třetí minutě dvakrát nebezpečně ohrozili branku Smolíka. Naše šance přišly ovšem vzápětí, ve čtvrté minutě Stavrovského střelecký pokus vychytal Kukučka a o minutu později Vyvialův chytrý lob přeletěl břevno. Ve 12.minutě další dvě naše šance, a opět bez gólového efektu, Kusého hlavička po skvělém centru Vyviala byla příliš slabá a Svobodník zavraždil miliónovou šanci. Matěj si vše vynahradil ve 32.minutě, odkop Valase pohotově hlavou potrestal nejistý výběh brankáře hostů Kukučky 1:0.A tak skončil poločas zajímavého a na rozdíl od jara ( 2:0 .... ) i kvalitního utkání z obou stran.
                                Do druhého poločasu vlétly Palkovice velkou šancí už ve 21.sekundě zakončená akce po ose Vyvial – Skurka skončila těsně vedle. I ve druhém gólu měl prsty dorostenec Svobodník, jeho prudký centr si ve 49.minutě srazil do vlastní brány Janečka 2:0! V 56.minutě trenér Blahuta poprvé střídá, Stavrovského nahrazuje opět po dlouhé době nalezený Kocúr a prvním dotykem s míčem posílá úžasný centr na kapitána Kusého a ten hlavou zvyšuje na 3:0 a od této chvíle je na hřišti jen jedno mužstvo a to PALKOVICE! Mohly přijít i další branky v síti Kukučky, jenže Skurka netrefuje prázdnou bránu i proto je střídán Hoňkem, ale ten zazdívá v 80.minutě další gólovku Palkovic. A jediný špatný okamžik pro domácí přichází v 83.minutě, špatnou malou domů Galáska hasí Roman Merta faulem a rozhodčí Síkora neváhá a posílá naší oporu do sprch a v dalším kole nám bude v Oldřichovicích citelně chybět. Oldřichovice ještě na podzim neprohrály, stéjně jako Hukvaldy a tak máme jedinečnou příležitost jim tyto série utnout ( Oldřichovicím 15.10. ve 14:00 a Hukvaldům 29.10. taky ve 14:00 ) a dál držet dlouho nepřekonatelnou sérii v OP 20 utkání bez porážky .... se sezóny 2010/11.
Martin Blahuta: „ Nebylo to vítězství v suchém triku, jednak téměř celý zápas pršelo a jednak soupeř až do třetího gólu byl hodně nepříjemný a kdyby proměnil své dvě šance z úvodu zápasu, kdo ví jak by se utkání vyvíjelo. Radost z vítězství a konečně z čistého konta pro Pavla mi kazí vyloučení Romana, ale snad se s tím v Oldřichovicích popereme! Doufám, že se na utkání v Oldřichovicích dobře připravíme, už na dnešním utkání bylo znát, že v týdnu jsme konečně potrénovali ve větším počtu, taky doufám, že se do týmu vrátí Musil, Magera, Skalický, že se dají do kupy Lesniak, J.Merta,Burda .... ,  zvětší se konkurence a současný šestý flek nebude konečnou stanicí, ikdyž buďme za  postavení v tabulce po 9.kole rádi, co by za to dali v Bašce či Staříči.

FOTOGALERIE ( bude doplněna o fotky Jarka Vojnara ) ....

BULETIN PALKOVICE : CHLEBOVICE ....

TABULKA DOROSTU

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode