9. kolo Palkovice : Řepiště 1:1 ( 0:1 )

09.10.2010 17:20

 

Palkovice : Řepiště 1:1 ( 0:1 )
Branky : 31. Hrubý 0:1 70. Poledník 1:1
Rozhodčí . Zeman,Z.Mudra
Diváci : 50
ČK : hosté

Palkovice : Smolík - Závodný,Minarčík,J.Merta - Skalický,Galásek (62.Marcina ),Lesniák,Poledník (80.Slípek ) - Huška,Kusý,Kaulinec
Trenér : Martin Blahuta

Lídr tabulky postrádal z vítězné sestavy z Dobratic Musila a Gusziho ( 6 týdnů STOP za ČK ) . Od úvodních minut překvapivě hosté udávali tón hry , ale Palkovice držel při životě brankář Smolík. Svěřenci hostujícího trenéra Svatonského si vypracovávali jednu šanci za druhou a ve 31. minutě se zaslouženě Hrubým ujali vedení. Palkovice se za první půli zmohli pouze na jednu šanci, ale Kusý selhal.Po poločasovém hromobytí trenéra domácich se hra Palkovic přece jen zlepšila, ale neuvěřitelné chyby v obraně nedokázali výborně hrající útočníci hostů Hodulík a Hrubý díky famóznímu Smolíkovi potrestat. Ovšem i hostující golman Sotorník se v 67. minutě vyznamenal, když hlavičku Skalického vytáhl na roh. Štastné vyrovnání zařídil v 70. minutě veterán Poledník ,když jeho dělovku zastavila až síť 1:1 ! V závěru utkání chtěly oba celky strhnout vedení na svou stranu, blíže k tomu měli výborně hrající hosté, ale oba brankáři už míč za svá záda nepustili.
Martin Blahuta : " Sehráli jsme nejhorší zápas podzimu, takhle se nehraje o body.Řepiště byly ve všech směrech lepší, věřím, že teď uzmou body Lučině ! Za šťastný bod můžeme opět děkovat Smolíkovi.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode