DOBRÁ : PALKOVICE 5:3 ( 3:0 )

21.03.2016 16:14

NEDĚLE 20.3.2016 14:00 UMĚLKA STOVKY

                                     DOBRÁ : PALKOVICE 5:3 ( 3:0 )
Branky :   7. Rajnoch                       1:0
               21. Papřok                         2:0
               25. Kiša                             3:0
               48. T.Skurka (Lesniák )      3:1
               55. Rajnoch                      4:1
               55. Šmahaj                        5:1
               80. Andrle ( Skurka )         5:2
               85. Andrle ( Svobodník )   5:3
Rozhodčí : Ostřanský
Diváci : 25        
            
Dobrá : Lamoš - Šmahaj, Zícha, Šebestík, Gryžboň J. - Imričko, Otipka (46.Lužný) - Kisza, Papřok, Gryžboň O. – Rajnoch

Palkovice : Řízek – Farský ( 20.Magera ), R.Merta, Galásek ( 75.Farský ), Chamrád – T.Vyvial ( 65. Svobodník ), Burda ( 80.T.Vyvial ), Andrle, Kocúr – T.Skurka, Svobodník ( 20.Lesniák )
             Opět s torzem týmu nastoupili svěřenci trenéra Blahuty už k osmému .... utkání v zimní přípravě a soupeřem jim byl vedoucí celek 1.B. třídy Zářického Dobrá! Vypůjčený brankář z Dobré Řízek poprvé kapituloval už v sedmé minutě z kopačky Rajnocha 1:0. Jeden z našich nejlepších hráčů v tomto utkání Kocúr prověřil v 10.minutě pozornost brankáře Lamoše. Bývalý hráč Frýdlantu Papřok po hezké akci zvyšuje ve 21.minutě na 2:0 a o čtyři minuty později Kiša zvyšuje na 3:0. Skóre poločasu vypadá sice jednoznačně, ale kdyby byli Burda s T.Vyvialem odvážnější ve finální fázi nemuselo zůstat jen u střeleckých pokusů, se kterými si hravě poradil golman Lamoš a tak na pětiminutovou přestávku se odcházelo za stavu 3:0.
           I ve druhém poločase jsme byli Dobré důstojným soupeřem, a dokonce jsme ve 48.minutě snížili asi z ofsajdové pozice Skurkou na 3:1 po geniální přihrávce Lesniáka. V 55.minutě Dobrá dvakrát skórovala Rajnochem a Šmahajem a, u čtvrté branky  neměl nejčistější svědomí brankář Řízek. Ovšem vypůjčený golman Řizek svou chybu v dalším průběhu několikrát napravil a už za svá záda další branku nepustil. Za to Lamoš musel vytahovat ze sítě míč hned dvakrát, autorem branek byl Andrle. Po zajímavém průběhu utkání jsme asi s nejsilnějším týmem v přípravě prohráli 5:3 a kdo ví jak by utkání dopadlo, kdybychom byli kompletní, ale to určitě nebudeme nikdy, protože přístup některých hráčů je alarmující! Teď už nás čekají záchranářské práce v OP a to v neděli 27.3. v 15:00 kdy nás čekají Nošovice. Ty vyhrály v generálce ve Staříči 5:3 po dobrém výkonu a  tak se mají diváci na co těšit!
Martin Blahuta: „ To,že se některým hráčům nechce trénovat, na to jsem si už zvykl, ale to, že jim nevoní hrát v neděli zápas ?! Takhle se nedá dělat fotbal ani v OP a já ho tak dál dělat určitě nebudu! Přitom, dnes jsme nehráli vůbec špatně a byl jsem s  výkonem spokojený, ale
zbytek raději nekomentovat!

FOTOGALERIE NEJEN Z DNEŠNÍHO UTKÁNÍ ZDE ....

JEDEN Z X HRÁČŮ CO DNES CHYBĚLI - PAVEL SMOLÍK ! ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode