EXHIBICE NA ZÁVĚR : PALKOVICE : HC PALKOVICE 3:3 ( 2:1 ) na penalty 4:3

25.06.2012 18:08

19.6.2012 18:00 

 

EXHIBICE

PALKOVICE ( OP ) : HC FRÝDEK – MÍSTEK ( hokejisti 2 liga )

                                                       3 : 3 ( 2:1 )  na penalty 4:3

Branky : 6. Honěk ( Závodný )       1:0

                17.                                1:1

                40. Lesniák ( Kusý )       2:1

                78. Lesniák                    3:1

                79.                                3:2

                86.                                3:3

Za domácí proměnili penaltu : Galásek,Kusý,Skurka a vítěznou Blahuta :)

Penaltu Palkovic neproměnil : Poledník !

Blahuta – Závodný,Galásek,R.Merta,T.Vyvial – Kusý,Huška,L.Vyvial – Lesniák,Honěk,Skurka

Střídali : Chlebek,Mičulka,Poledník              HRAJÍCÍ TRENÉR : Martin Blahuta

Rozhodčí : Petr Zeman

Diváci : 60 !!!!

Na výborně upravené a nalajnované hrací ploše ( díky Miloši ! ) se odehrálo na závěr sezóny utkání , které muselo potěšit nejen aktéry utkání, ale i početnou skupinu fandů obou týmů ! Fotbalisti Palkovic šli do vedení brankou kanonýrka Hoňka po skvostném centru Závodného alias Rámose ! Blahuta v brance Palkovic předváděl zákroky a-la Čechíňo – 3 výborné :) a jeden hrozný a tak je to v 17 minutě 1:1 ! Do poločasu ještě kapitán Lesniák chtěl přesvědčit , jak starého trenéra tak i nového, že by mu to mohlo svědčit i v útoku a ve 40 minutě chytrou střelou upravuje na 2:1. Vést měly PALKOVICE už ve 35 minutě, ale Péťa Zeman nás zase zařízl :) a branku R.Merty neuznal !

Do druhého poločasu nastoupil do naší branky pokladník Jirka Chlebek a zavřel naší „ kasu „ ! Hokejisti HC F-M byli z jeho výtečných zákroků nešťastní a souboj o brankářskou 3 Palkovic do nové sezóny vyzněl jasně pro Chlebka, Blahuta může jen doufat, že výbor Jirkovi nezařídí registračku :) ! V 78 minutě  opět Lesniák zvyšuje na 3:1 a zdálo se být rozhodnuto a pro to odchází hrající kouč Blahuta na jedno :) , ale to neměl dělat :) - hokejisti vyrovnali brankama v 79 a 86 minutě ! A proto opět přichází na plac loučící se Blahuta a to znova neměl dělat :) v nastaveném čase mohl rozhodnout ve 100% šanci, ale přestřeluje i ochrannou síť :)! A tak přichází na řadu penalty , které díky výbornému Chlebkovi v naší brance a závěrečné proměněné penaltě Blahuty končí výsledkem 4:3 a pohodová exhibice končí za aplausu spokojených fanoušků !

Martin Blahuta : „ Jsem rád , že se toto utkání odehrálo, jednak jsem alespoň o něco oddálil konec v Palkovicích, ale i tak to bylo vydařené utkání ! Už poněkolikáté , budete mi všichni chybět !

FOTOGALERIE BUDE DOPLNĚNA !

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode