FC BANÍK OSTRAVA : MFK F-M 6:1 ( 3:0 )

13.07.2013 19:52

SOBOTA 13.7.2013 BAZALY

FC Baník Ostrava - MFK Frýdek-Místek 6:1 (3:0)
VIDEO Z UTKÁNÍ ....
Branky : 18.Kukec          1:0
              34. Fantiš         2:0
              42. Coufal (vl.) 3:0
              57. Engelmann 4:0
              67. Fantiš         5:0
              88. Vrťo (pk)     5:1
              90. Rolinc         6:1
Rozhodčí: Duda - Galásek, Adamec 
Diváci: 400 
1. poločas: Prepsl - Literák, Coufal, Žídek,Silveira - Švrček, Talián, Mozol, Dobrovolný - Nekuda, Lukáš
2. poločas : Hlaváč - Švrček, Coufal ( 73.Javorek ), Žídek ( 63.Korneta), Silveira - Vrťo, Literák,Mozol ( 63.Hromek),Dobrovolný ( 63. Juřica ) -  Lukáš, Stehlík. Trenér: Milan Duhan.
 
Pro Baník to byla generálka na ligu,pro MFK F-M další zkoušení vytipovaných hráčů a vyvrcholení těžké hrubé letní přípravy ! Do prestižního utkání trenér Duhan nemohl počítat s nemocným Soukupem a Vašendou ( nepochopitelný zákaz Baníku ),ale přesto se v bílo modrých barvách představili tito zkoušení hráči :
Nekuda Petr - 24 - Sigma Olomouc
Stehlík Jindřich - 21 - Zbrojovka Brno
Hromek Jan - 24 - Kroměříž
Lukáš Jan -25- Slovácko
Vrťo Tomáš – 25- Senice
Dobrovolný Jan -21- Jihlava
Javorek David -20- odchovanec vrací se z Baníku
Juřica David -21- Brumov
Silveira Thiago -27- Orlová
Po utkání v Opavě ztratili šanci se prosadit do druholigového kádru tito hráči :
Král Miroslav - 27 - Líšeň
Urbánek Jan - 20 - Jihlava
Kotova Igor - 24 - Nitra
Chupáč Juraj - 25 – Žilina
Úvod utkání  vyzněl lépe pro Lipinu,ale moderní akci po ose Silveira – Švrček – Nekuda nedokázal posledně jmenovaný střelec se Sigmy proměnit ! Za to Kukec v 18.minutě  po rychlém brejku věděl co s míčem a ligový Baník vede 1:0 ! Ve 20.minutě mohlo být srovnáno,ale Bárta skvěle vychytal Dobrovolného ! Frýdek nehraje druhé housle v tomto utkání,ale ta koncovka,Lukáš a ani Dobrovolný nemíří v pološancích přesně. Za to Baník je efektivní a po geniální přihrávce Lukeše Fantiš zvyšuje ve 34.minutě na 2:0 ! Agilní Švrček pálí v 39.minutě těsně vedle pozorného Bárty. Ve 41.minutě střílí branku Coufal,ale je bohužel vlastní a stav 3:0 v poločase je až příliš krutý,prostě Baník byl v koncovce skoro stoprocentní a naše minimálně 3 dobré příležitosti dopadly neslavně !
Ve druhém poločase bylo až příliš znát,že Baník je v herní přípravě daleko před námi a tak v 67.minutě to už je po brankách Engelmanna a Fantiše hrozivých 5:0.Naše střídající dvojice Hromek – Juřica předvedla v 87.minutě naší nejhezčí akci,ale byla zastavena faulem v pokutovém utkání a z následné penalty Vrťo panenkovským dloubákem snížil na 5:1.ale Baník ještě stihl přidat šestou branku,ale ta stála za to : Milosavljev našel Rolince a ten úžasným volejem stanovuje konečný výsledek na 6:1! Ještě,že nebyla v provozu světelná tabule na hřišti č.2 na Bazalech,moc pěkný pohled by to pro naše fanoušky nebyl ! Máme 14 dní na to abychom doma proti Bohemce sehráli lepší partii než tomu bylo dnes !
 
FOTOGALERIE ....                                           JAK TO BYLO S BANÍKEM LONI V LÉTĚ .... A V TIPSPORT LIZE ....
JAK TO VIDĚL WEB. BANÍKU ....                                                                     
FOTOGALERIE Č. 2 ....
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode