FRÝDLANT U19 : PALKOVICE 4:2 (2:0)

06.03.2016 18:21

NEDĚLE 6.3.2016 14:00

                                                           FRÝDLANT U19 : PALKOVICE 4:2 ( 2:0 )
Branky :  4. Mistrík                    1:0
              8. T.Vyvial ( vlastní )    2:0
             47. Novák                     3:0
             57. Mistrík                    4:0
             63. Huška ( Musil )        4:1
             90. Andrle ( Musil )       4:2

Musil – Chamrád, T.Vyvial, Honěk, R.Skurka – Burda, Huška, Lesniák, T.Skurka – Andrle, Farský    trenér: Martin Blahuta

                                             Už do pátého utkání v zimní přípravě nastoupili svěřenci trenéra Blahuty značně oslabeni. Z různých důvodů chyběli ( omluveni ) Smolík, J.Merta, R.Merta, Galásek, Poledník,Kusý, Závodný a ( neomluveni ) Magera, Dulava, Kocúr, Varga, Slanina, Habrnal.
                                     Místo pracovně vytíženého brankáře Smolíka zaskočil na jeho postu univerzál Musil, ale ten už ve 4.minutě fatálně chyboval při rozehrávce a Frýdlant  Mistríkem otevírá skóre 1:0! V 7.minutě Musil svou chybu napravil a fantasticky zabránil jistému gólu. V 8.minutě si „němý“ stopér T.Vyvial  střílí vlastní branku a domácí už vedou 2:0! V 15.minutě mohl Andrle korigovat stav, ale skvostně zahraný roh Lesniáka nedokázal Radek dopravit do sítě. Ve 26.minutě znovu brankář Musil dokázal, že i mezi tyčemi je skvělý, vytlačil tutovku domácích mladíků na roh. Ve 32.minutě se ani Huška gólově neprosadil, jeho střela jen těsně minula cíl. V rozmezí dvou minut ( 39-40) mohlo být srovnáno, jenže gólové přihrávky Lesniáka a Burdy „zazdili“ Andrle a Farský! Poločas tak končí vedením Frýdlantu 2:0!
                                 Do druhého poločasu už nemohl nastoupit Tomáš Skurka ( nastoupil do utkání s teplotou, jen proto, že někteří seděli doma na prdeli !! ) , a tak domácí trenér nám vypůjčil brankáře Svobodu a Musil se posunul do útoku ( Farský zaujal místo po T.Skurkovi v záloze ). Jenže už po 100 vteřinách druhého poločasu Novák zvyšuje na 3:0! V 52.minutě Musilův lob byl příliš krátký a tak další branka utkání přichází v 57.minutě a Mistrík zvyšuje už na hrozivých 4:0! Branka naděje přichází v 63.minutě z kopačky Hušky 4:1. Huška mohl v 67. a 85.minutě ještě víc zdramatizovat utkání, ale své gólovky nevyužil a tak konečnou podobu výsledku 4:2 stanovil v 90.minutě Andrle po centru Musila! Za týden sehrajeme utkání ( neděle 15:00) na Slovanu Ostrava a snad nastoupíme už v kompletním složení!

Martin Blahuta: „ Selhali jsme v koncovce, dali jsme si dvě vlastní branky a výsledek je takový jaký je! Situaci kolem omluvených a neomluvených hráčů nebudu komentovat, ale dorazit tři týdny před mistrákama na utkání v 11 lidech je ostuda! Dnes mě hodně potěšil výkon Lesnáka, na to že nastoupil po zranění, byl společně s Huškou výborný!"


 

                                           
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode