K UTKÁNÍ PALKOVICE : TOŠANOVICE

14.04.2011 10:39

 

Ozdobou kola bylo pět branek Végha

Okres /FOTOGALERIE/ – Druhé jarní kolo okresního přeboru bylo velice bohaté na branky. V sedmi odehraných zápasech padlo totiž 37 branek. Nejvíce se dařilo útočníkovi Bašky Františku Véghovi, který vstřelil pět branek. O jeden gól méně dal palkovický Huška.

Autor:
Redakce


 
| Sdílet
 
 

foto 7.4.2011 9:19

Dobratice - Ostravice.

.

Palkovice – Tošanovice 5:1 (2:1)

Hosté hráli s favoritem v první půli zcela vyrovnanou partii a dokonce se ve 37. minutě ujali Parákem vedení. Ovšem o minutu později srovnal Huška a ještě před poločasem stejný hráč strhl vedení na domácí stranu. „Domácím jsme stačili se silami pouze poločas. To se nám dařilo dodržovat taktiku trenéra Pnioka. Ve druhé půli byli domácí již lepší,“ přiznal hostující kapitán Milan Hnidzik. Ve 49. minutě navýšil vedení domácích z trestného kopu Huška. Ten si pak v 54. minutě udělal i čtvrtý gólový zápis. V 76. minutě pečetil zaslouženou výhru domácích střídající Honěk.

Branky: 38., 44., 49., 54. Huška, 76. Honěk - 37. Parák. Rozhodčí: Suszka, diváci: 60.

Palkovice: Smolík – Závodný, Skalický (60. Poledník), Galásek - Klaner (46. Honěk), R. Merta, Lesniák, Patkaň - Huška - Marciňa (60. Kaulinec), Kusý.
Tošanovice: Žuk - Molota, Hnidzík, Musálek,Vrba - Parák,Lipowcan,Gančarčík, Ščerba - Niemczik, Torčík. Střídali: Hrabinský, Trpišovský.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode