LETNÍ PŘÍPRAVA 2022 - NOŠOVICE : HNOJNÍK 0:2 (0:0)

28.07.2022 06:55

STŘEDA 27.7. 2022 17:30

                             LETNÍ PŘÍPRAVA 2022
                       NOŠOVICE : HNOJNÍK 0:2 (0:0)

Branky: 70. Příborský (Oborný)        0:1
             87. Jantoš st. (Rakus)         0:2
Rozhodčí: Kaszper 
Diváci: 28
        
Klus Martin  – Glac, Kozel, Molin, Jantoš st.  –  Rakus, Rusnok, Bauman, Hradil– Příborský, Rusz
Střídali: Pieszka, Oborný, Jantoš ml (15 let)
Trenér: Martin Blahuta
             Už třetí přípravné utkání sehráli hráči Hnojníka v letní přípravě. Po vítězství 7:4 ve Starém Městě, remíze v Tošanovicích 4:4 jsme tentokrát porazili Nošovice na hřišti ve Lhotách 2:0, když naše branky vstřelili až ve druhém poločase Příborský a Jantoš. Už v pátek nás čeká další účastník OP Vojkovice, začátek utkání je v 17:00.
Martin Blahuta: „ Tradiční rotace se sestavou, opět nám díky dovoleným scházelo 8 hráčů ( Kreželok, Lamoš, Lachowicz, Bolek, Brzuchanski, Grochal,Walica a Maceček), ale aspoň si někteří hráči vyzkoušeli v zápase posty, na které nejsou až tak zvyklí. V prvním poločase byl bohužel soupeř lepším týmem, ale své šance nevyužil. Částečné  zlepšení, nastalo ve druhém poločase, ale ani tak jsem nebyl spokojen, mužstvo nezopakovalo výkon ze Starého Města, a spíš předvedlo výkon jako v Tošanovicích, takže nic moc. Potěšila 0 vzadu a vítězství, které je motivací do závěrečné přípravy na Vendryni.Co mě však těší je parta, která se tady tvoří ,viz ….!"

ROZHOVOR S TRENÉREM PRO FOTBAL U NÁS .... a ....

Do utkání zasáhl i 15-ti letý Tomáš Jantoš, vnuk duše hnojnického fotbalu Milana Jantoše, druhou branku vstřelil Tomáš Jantoš starší!

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode