LETNÍ PŘÍPRAVA 2022 - VOJKOVICE : HNOJNÍK 3:2 (2:1)

30.07.2022 19:19

PÁTEK 29.7. 2022 17:00

                              LETNÍ PŘÍPRAVA 2022
                      VOJKOVICE : HNOJNÍK 3:2 (2:1)

Branky: 30. Vojkovský                1:0
             39. Slíva                        2:0
             44. Bauman (penal         2:1
             60. Příborský (Molin)      2:2
             82. Papaj                       3:2
Rozhodčí: Pokluda Aleš    
Diváci: 18
        
Kreželok  – Rusz, Bauman, Oborný,  Molin,–  Pieszka, Rusnok, Lachowicz, Hradil– Příborský, Grochal
Střídali: Jantoš ml – ve 40. minutě odstoupil pro zranění Grochal a v 82. Bauman
Trenér: Martin Blahuta
             Až ve čtvrtém utkání letní přípravy poznali svěřenci trenéra Blahuty porážku a to proti kombinovanému týmu Vojkovic. Oba týmy byly oslabeny o řadu hráčů i prototo trenér Kaňok posílil o pár hráčů z okolí, ale tato situace se zřejmě nevyhne v budoucnu řadu týmům, hráči prostě nemají fotbal už tolik v srdci jako kdysi. Ale než utkání rušit, jak to dělá řada týmů je tato forma přípravy určitě ku prospěchu.
           Vojkovice byly v prvním poločase lepším týmem a vypracovali si řadu šancí, ale náš brankář Kreželok někdy i čaroval. Ovšem na střely Vojkovského a Slívy byl krátký a tak to bylo ve 39.minutě zaslouženě 2:0. Do přestávky se ale trefil z penalty Bauman a na pětiminutovou pauzu se šlo za stavu 2:1.
           Druhá půle sice patřila už hostům, ale zranění Grochala už v první půli znova přivedla na hřiště našeho mladíčka a talenta hnojnického fotbalu Jantoše mladšího. V 60.minutě,  srovnal po centru Molina Příborský a zdálo se, že je jen otázkou času kdy stav utkání Lachowicz a spol.otočí.A nejblíže k tomu měl právě patnáctiletý Jantoš, který před starostou a brankářem Vojkovic Petrem Tesarčíkem …. ,netrefil odkrytou část brány. A přišel v 82. minutě trest z kopačky Papaje 3:2. Ve zbytku utkání už bez zraněného Baumana se nám už nepodařilo vyrovnat V generálce přivítáme v sobotu 6.8. v 10:00 tým Smilovic (1.A), ale to nám zase budou chybět jiní hráči než dnes.
Martin Blahuta: „ Jsem rád, že se do letní přípravy už zapojilo všech 22 hráčů, a i když nám chybí pokaždé někdo jiný, tak jsem s průběhem přípravy zatím spokojen, málo týmů na naší úrovni má za sebou 4 tréninkové jednotky a 4 utkání. A co víc mě těší, že v týmu bude velká konkurence, třeba v dnešním utkání zahráli velice dobře Kreželok, Rusz, Molin, Lachowicz i další. Porážka mě samozřejmě mrzí hlavně kvůli …., ale jak jsem nepřeceňoval vítězství ve Starém Městě tak neřeším porážku ve Vojkovicích.

  
    



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode