MFK F-M "17" : PALKOVICE 4:1 ( 2:1 )

20.02.2012 15:17

Sobota 18.2.2012 17:00 umělka Stovky

MFK F-M 17 : PALKOVICE 4:1 ( 2:1 )

Branky : 16. Papaj          1:0

             19. Lesniák (trestný kop )  1:1

             31. Urbanovski  2:1

             62. Panák         3:1

             79. Urbanovski 4:1

Rozhodčí : Rapouch

Huška - Závodný,Galásek,T.Vyvial - Skurka,Kusý,Lesniák,Huška,Brantal - Habrnal,Honěk

Střídání : 46. T.Vyvial - Kovalčík

               60. Skurka - T.Vyvial

               70. Habrnal - Skurka

        Oba celky šly do utkání značně oslabeny,Frýdku jsme dokonce museli zapůjčit jednoho hráče ( L.Vyvial ) a nám chyběli Smolík,J.Merta,R.Merta,Musil,Poledník,Slípek,Marciňa a Andrle.Mladíci z Frýdku v týdnu porazili Fryčovice 10:3 !!! a tak Palkovice na skvěle upravené umělce ( správce Stovek Staňa Dudek zaslouží uznání ) nastoupily s respektem, ale podstatně lépe než minulý týden proti Chlebovicím ! Zbytečná chyba v rozehrávce byla uhašena jen za cenu rohového kopu, po kterém se v 16. minutě báječně prosadil hlavou Papaj - 1:0. Vedení svěřenců R.Vojvodíka a P.Uherka netrvalo dlouho, důrazný a dobře hrající Kusý byl na hranici "16" faulován a Lesniák už po třetí v řadě se stejným soupeřem se z trestňáku nemýlil 1:1 ! Výborně pracující záložní řada Palkovic si připravila řadu šancí, ale Habrnal a ani Skurka své dobré příležitosti neproměnili. Bohužel ve 31. minutě Urbanovski trestal nedorozumění mezi T.Vyvialem a Lesniákem.Poločas skončil i díky opět pozornému Huškovi 2:1,ale Palkovice nepředváděly zrovna špatný fotbal !

      Druhá půle už byla v režii domácích, Palkovice si sice vytvořily 3 " tutovky " ( Habrnal,Kusý,Skurka ), ale góly dával jen Frýdek - v 62. minutě Panák a v 79. znovu Urbanovski 4:1.V závěru ještě MFK F-M 17 zahazoval jednu šanci za druhou a tak výše skóre je i díky výrazně lepší " FYZIČCE " asi spravedlivá !

Martin Blahuta : " Oproti Chlebovicím jsme se zlepšili ve všech směrech, zvlášť v prvé půlce jsme i díky výborným individuálním výkonům oslavence Brantala ( v ten den kulatiny - 20 ! - snad už dostane rozum a bude dávat fotbalu více ),Kusého a Hušky předváděli směrem dopředu pohledné akce,ale to zakončení ...... !Obrana taky pracovala dobře a zodpovědně, ale časté hloupé chyby v rozehrávce soupeř trestal ! Ve druhé půlce jsme odpadli fyzicky,ale to se na 4 - denním soustředění zlepší - TO MI VĚŘTE ! Chtěl bych poděkovat domácímu kouči, že si nás k utkání pozval a věřím, že budeme moct porovnat síly i do třetice v zimní přípravě  a konečně svěřence R.Vojvodíka porazíme ! "

SOUSTŘEDĚNÍ - 23.2. - 26.2. 2012 zdehttps://www.lunchtime.cz/rekreacni-stredisko-budoucnost/#obecne

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode