MFK F-M : FK MIKULOVICE 3:0 ( 0:0 )

13.02.2013 07:20

ÚTERÝ 12.2. 18:00 Stovky

 

MFK F-M : MIKULOVICE 3:0 ( 0:0 )
Branky:    58. Cesnek (Pešek )       1:0
                86. Teplý ( Gulajev )      2:0
                88. Gulajev ( Skotnica ) 3:0
 
1.poločas : Hlaváč  - Literák,Korneta,Coufal,Žídek - Švrček,Juříček,Mozol,Pešek - Bačík,Molnár    
                   
2.poločas : Prepsl – Juříček,Literák,Preči,Korneta – Pešek,Cesnek,Mozol,Skotnica -Gulajev,Teplý
                
 
Po Valašském Meziříčí a Havířovu nás čekal další divizní soupeř, tentokrát ambiciózní Mikulovice,které se netají postupovými ambicemi do MSFL ! Už ve čtvrté minutě Pešek uvolňuje Mozola,ale ten míjí svatyni hrdiny prvního poločasu brankáře Mikulovic ! V 8.minutě obrana Lipiny nepokryla standartku,ale na brankáře Hlaváče je spolehnutí,vytáhl skvělý zákrok a stav 0:0 trvá ! Mezi 33 – 38.minutou vidí divácí 3 akce jak přes kopírák : Bačík + Švrček = výborný zákrok brankáře hostí,Mozol + Molnár = ještě lepší zákrok a poslední akce prvního poločasu Literák vysunuje Bačíka a hostující golman opět zasahuje a poločas tak končí 0:0 a trenér Duhan je zjevně nespokojen,zvlášť s naší ofenzivou !
Do druhého poločasu tradičně nastupuje úplně jiná sestava a ta konečně,ale až v 56.minutě skóruje, to Korneta vyspovídal na levé straně 3 obránce, našel Peška,ten místo střely sklepává na Cesneka a lipinská 8 trefuje přesně k tyči 1:0 ! Snaživý a kvalitní soupeř mohl dvakrát vyrovnat,ale jednou trefuje těsně vedle a jednou nás podržel brankář Prepsl ! V 81.minutě trefuje ještě Mozol tyč,ale potom už vybízí Gulajev Teplého a Jakub se tentokrát nemýlí a jeho rodinný  fanklub je spokojen. A v samém závěru ještě přidává branku Gulájev,jehož hlavu našel přesným centrem Skotnica ! Máme za sebou 11 utkání v zimní přípravě a je to naše sedmé vítězství v řadě ! V sobotu nás čeká další divizní soupeř,sousední Lískovec,kterému máme co vracet nejen z letní přípravy,ale i ze závěru podzimu !
Martin Blahuta :“ Typický zápas, ve kterém se chce papírově slabší celek vytáhnout ! Mikulovice pozorně bránily a byli nebezpeční ze standartek. Dlouho jsme si s tím nedokázali poradit i díky velkému množství zkažených přihrávek a zakončení bylo rovněž špatné ! Až zlepšení v závěru utkání nám přineslo zasloužené vítězství,které bylo ale vydřené !
 
JAK TO VIDĚL FRÝDECKÝ DENÍK ....
 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode