MFK F-M : PODBREZOVÁ 3:1 ( 1:1 )

10.02.2015 19:40

NEDĚLE 8.2.2015 13:30

MFK F-M : SFC PODBREZOVÁ 3:1 ( 0:1 )
VIDEO ....
Branky : 23. Matúš ( Bello )    1:0
               39. Richnák             1:1
               63. Literák ( Bello )   2:1
               86. Jurišič (Literák) 3:1
 
Prepsl – Švrček ( 46.Ilko ), Literák, Žídek ,Mehremič – Staško ( 46.Hykel,64.Staško ), Vašenda, Ďuriška ( 60.Coufal ), Bello, Just – Matúš ( 46.Jurišič )
 
Za měsíc už budeme znát výsledek z prvního jarního jarního kola v Taborsku . Z možného jarního kádru dnes chyběli zraněný Zapalač ( achilovka ), Talián ( záda ) , Šašinka ( angína ) a Javorek ( na zkoušce v Kroměříži ). Trenér Orel si v dnešním utkání vyzkoušel jiné rozestavení a to : 4 – 2 – 3 – 1 ! Už ve druhé minutě Pančík nabil ke střele Galovi ,ale ten netrefil zařízení. Lipina ani ze změněným rozestavením neměla problém a byla v utkání lepším týmem a to potvrdil hlavou Matúš po rohu Bella 1:0 ve 23.minutě.  Osmý celek první slovenské ligy Podbrezová mohla srovnat ve 30.minutě Šlapákem,ale proti byl na brankové čáře Vašenda, který gólovou střelu hlavou vyrazil do bezpečí. Hosté se přece jen nezaslouženého vyrovnání dočkali, 39.minuta a Richmánek po přistrčení Nworaccha nedává Prepslovi šanci 1:1 ( BRANKA NEMĚLA BÝT UZNÁNA PRO JASNÝ OFSAID,KTERÝ AR1 GALÁSEK PŘEHLÉDL viz. video ). Na pětiminutovou pauzu mohli jít frýdečtí za vedení 2:1, ale kanonýr Matúš hlavou po centru Staška nepochopitelně z malého čtvrce selhal.
I druhý poločas se hrál podle našich not a v 63.minutě po standartce Bella se hlavou trefuje kapitán Literák 2:1. V 68.minutě lišák Žídek patou připravuje gólovku pro Bella,ale toho vychytává brankář Hanák. V 72.minutě Pančík nechal vyniknout Prepsla . V poslední čtvrthodince dal o sobě vědět střídající Ilko,který servíroval gólové centry pro Jurišiče a Žídka,ale stav 2:1 trvá ! A trvá i v 85.minutě ,kdy Richnák trefil tyč ! Pojistku cenného vítězství přidal v 86.minutě Jurišič, po centru falešného levého křídla Literáka 3:1 ! Je to už šesté naše vítězství v zimní přípravě a to sedmé můžeme přidat už ve středu, kdy našim soupeřem bude druholigová Žilina B.
Martin Blahuta : „ Jestli tento připravovaný kádr se podaří udělat bude konkurence v týmu veliká ! Doufám,že nám současná forma vydrží ! Dnes to bylo zasloužené vítězství a je dílem celého kolektivu ! „ 
 
_logo Blahuta Martin Coufal Radek Duriska Lukas Hykel Tomas Ilko Pavol
Krabec Ladislav Literak Petr Matus Martin Mihalek Matej Orel Karel Prepsl Ondrej
Svrcek Michal Talian Erik Vasenda Dalibor Vojvodik Frantisek Zapalac Petr Zidek Jan
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode