MFK F-M : REAL LÍSKOVEC 3:0 ( 1:0 )

16.02.2013 15:59

Sobota 16.2. 10:15 Stovky

 

MFK F-M : REAL LÍSKOVEC 3:0 ( 1:0 )
VIDEO ....
Branky:    37. Gulájev ( Mozol )  1:0
                65. Forster ( Švrček ) 2:0
                87. Gulajev ( Literák ) 3:0
 
1.poločas: Prepsl -Švrček,Literák,Coufal,Žídek -Molnár,Mozol,Cesnek,Skotnica - Teplý,Gulájev
2.poločas: Prepsl -Literák,Korneta,Coufal,Žídek - Švrček,Juříček,Mozol,Forster – Teplý ( 67.Gulájev ),Molnár
 
Real : Polách – Junga,Šrámek,Hrdlička,Škorík – Pařenica,Knapp,Mikulenka,Kisza – Němec,Somr Lukáš – střídali : Fasuga,Javorek
 
Specifické utkání pro obě strany, vždyť v lískovecké sestavě pouze Mikulenka a Kisza neprošli válcovenskou kabinou a v lískovecké kabině ještě na podzim sedával Žídek a v letech 1990 až 2003 v Realu působil asistent trenéra Duhana Martin Blahuta ! Už do dvanáctého utkání v zimní přípravě vstoupili domácí aktivně,v šanci se už ve 4.minutě objevil Molnár,ale brankář Polach předvedl fanouškům své nesporné kvality.V 16.minutě Skotnica neudělal šmečku ( výraz trenéra Duhana – klamání tělem,naznačení střely :) ),ale rovnou pálil přímo do brankáře Polácha !Ve 25.minutě zahrozili i hosté,ale mladý Pařenica ( otec Radomír zvaný blafák hrál za Palkovice a právě i za Lískovec ) míjí těsně svatyni opět výborného Prepsla ! Ve 30.minutě Gulájev hlavou míří nad,ale to by hráč jeho kvalit měl dávat ! Opět aktivní Žídek spaluje další šanci domácích a Polách dál drží čisté konto ! O první změnu skóre se zasloužila dvojice Mozol – Gulájev a blafák Gulájeva byl dokonalý 1:0 ! V tomto utkání neviditelný Teplý se přece jen dostal do šance,ale naložil s ní špatně – těsně vedle. Druhé lipinské tykadlo Gulájev hlavou opět v dobré šancí přestřeluje a chybu Coufala napravuje jistý Prepsl a stav poločasu je tak 1:0,ale mělo to být daleko víc,ale opět jsme dojeli na naší špatnou koncovku !
Do druhého poločasu nastoupil i doléčený Forster a byl to právě on kdo po geniální přihrávce Švrčka zvyšuje na 2:0 !Forster je hladový po fotbale,zvlášť směrem dopředu a v 75.minutě pálí z dálky těsně vedle lískoveckého zařízení ! Aktivní pravá strana ( Literák a Švrček ) připravuje gólovky pro Molnára a Gulájeva,ale stav 2:0 trvá !Frýdek dává 2 branky ( Literák,Gulájev),ale pomezní rozhodčí Mirek Somr je správně odmával a hlavní Galásek neuznal ! Diváci se přece jen třetí branky v síti výborného Polácha dočkávají v 87.minutě,kdy roh Mozola prodlužuje Literák a Gulájev svou sedmou brankou v zimní přípravě ( 7 branek dal taky Mozol a Teplý ) upravuje na konečných 3:0, je to naše osmé vítězství v řadě a naše defenziva potřetí v řadě neinkasovala !
Milan Duhan : „ Další dobré utkání z naší strany,dobrá obranná práce,jen ta koncovka nás dál trápí,ale přesto jsem spokojen,protože máme za sebou další těžký týden !“
Martin Cesnek ( další z jeho úsměvných komentářů :)) : „ Dnes se hrálo utkání s tradičním soupeřem z nedalekého Lískovce. Počasí fotbalu příliš nepřálo,ale přesto se utkání odehrálo . Nějaký smog nás přece nezastaví. Soupeř poctivě bránil od poloviny hřiště a do vyložených šancí jsme se moc nedostávali. Když už jsme obranu v čele s kapitánem Šrámkem a navrátilcem Hrdličkou přece jen překonali,ztroskotali jsme na koncovce,hlavička Gulájeva mířila nad a stéjně dopadlo i zakončení Teplého, po krásné přihrávce agilního Cesneka ! Po té však vyšla krásná akce po ose Švrček,Cesnek,Mozol a Gulájev,který po kličce uklidil míč do sítě – 1:0 ! A za takového stavu se šlo i do kabin.
Poznámka autora : do druhého poločasu už Cesnek naštěstí nenastoupil,jeho názor za první poločas bohatě stačil :) ! 
 
Jak to viděl deník ....
Rozhovor s ....
Rozhovor s Vencou Mozolem ....
Rozhovor s Luborem Knappem ( Real Lískovec ) ....
Fotogalerie z utkání ....
Fotogalerie nejen z tohoto utkání ( vzpomínky na REAL ) : ....
Pro lískovecké pamětníky .... video z utkání z roku 1998 ! A derby se Starým Městem .... !
A jak slavil REAL 50 : ) .... !
 
 
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode