OP 16.KOLO - VOJKOVICE : FK STAŘÍČ 2:3 (1:2)

19.03.2024 08:22

SOBOTA 16.3. 2024 15:00

                                OKRESNÍ PŘEBOR 16.KOLO
                            VOJKOVICE : FK STAŘÍČ 2:3 (1:2)

Branky:     5. Kurečka (Matula)        0:1
               14. Slíva (Kurečka)
            0:2
               32. Majer O.
                      1:2
               57. Király (Slíva)
                1:3
               83. Suszka                         2:3
Rozhodčí: Starzyk – Turoň, Chren ....
Diváci: 48 z toho 15 našich fans
Kocián - Jukl, Janota, Malý, Velička – Matula, Musálek, Pešek D, Slíva – Kurečka, Rusz
Střídání : 46.Velička - Kiláry    46.Janota – Míček   70. Matula - Imričko
                 75. Kurečka - Matula 75. Slíva – Velička  85.Pešek - Hromádka     
Trenér: Martin Blahuta        Vedoucí: Jiří Baran    
                             V prvním jarním kole jsme zajížděli do Vojkovic, které jsme na podzim doma porazili 3:1, když branky pod trenérem Véghem stříleli Musálek 2x a jednou se trefil Pešek. Pod staronovým trenérem Blahutou nastoupili i tři posily Slíva (Vojkovice), Kurečka (Ostravice) a Rusz (Hnojník).
                             Už v páté minutě jsme začali brankou Kurečky naplňovat náš jarní cíl, být na jaře co nejlepší a mít z fotbalu zase radost. Dalším cílem mužstva je znovu přilákat na Stařičský fotbal co nejvíce diváků a i to se povedlo, do Vojkovic nás přijelo povzbudit téměř dvě desítky našich fandů. Ve 14 minutě jsme vedli už 2:0, to se prosadila dvojice posil Slíva po asistenci Kurečky! Když k tomu připočteme bezchybného Rusze, tak už teď se posily začínají vyplácet. Bohužel po půlhodině hry to je místo stavu 0:5, když jsme zahazovali jednu šanci za druhou 1:2 po brance O.Majera z trestného kopu.
Poločas tak končí hubeným vedením FKS i díky domácímu golmanovi Tesarčíkovi, který předvedl několik úžasných zákroku!
                           V poločase jsme provedli dvě změny, odpočinout na lavičku si šli dva zkušení hráči Velička a Janota, které nahradili Király s Míčkem a do obrany se zasunul univerzál Rusz. A právě střídající Király po zpětné přihrávce Slívy zvyšuje na 1:3 pro zelenočerné, na ukazateli skóre svítí 57 minuta. Zdálo se, že skóre se bude navyšovat v náš prospěch, ale jen díky skvělým zákrokům Kociána se utkání zdramatizovalo až v 83 minutě, kdy se trefil z malého čtverce Suszka. Hodně nervózní závěr utkání, ke kterému přispěl i nepřesný rozhodčí Starzyk končí vítězstvím Staříče 2:3 a jsou to první venkovní body v této sezóně ( Pržno 0:2, Mosty 0:9, Janovice 0:6, Metylovice 0:4, Hukvaldy 0:8, Smilovice B 2:9, Hrádek 1:2, Bukovec 0:10). V dalším kole doma přivítáme Pržno a body z Vojkovic budeme chtít potvrdit!
Martin Blahuta: „Udělali jsme si z pohodového utkání zbytečné drama, ale se šťastným koncem. Myslel jsem si, že se více projeví naše příprava proti přípravě Vojkovic! Nevím, jestli si zvyknu na to hokejové střídání, někdy mi to připadalo, zvlášť ze strany domácích jako přátelák. Vytvořil se tady kádr ...., který by měl zase vyhrávat, tak uvidíme!“

FOTOFALERIE ZE ZIMNÍ PŘÍPRAVY .... FOTOGALERIE JARO 2024 ....

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ OD KARLA MOŠKOŘE ....




 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode