OP 18 KOLO - PÍSEK : FK STAŘÍČ 2:2 (1:0)

02.04.2024 09:44

NEDĚLE 31.3. 2024 15:30

                              OKRESNÍ PŘEBOR 18.KOLO
                              PÍSEK : FK STAŘÍČ 2:2 (1:0)

Branky:      6. Malý vlastní        1:0
                57. Pešek (Slíva)       1:1
                72. Ligocki                2:1
                84. Slíva (Velička)     2:2
Rozhodčí: Poledník – Vykopal, Starzyk
Diváci: 68 z toho opět početná skupinka našich fandů!
Kocián - Jukl, Malý,Rusz, Király – Matula, Velička, Pešek D, Slíva – Musálek, Míček
Střídání : 46.Velička – Kurečka     60.Míček – Kuča
                 75. Király, Matula – Velička, Míček     90.Slíva - Imričko
Trenér: Martin Blahuta        Vedoucí:Jiří Baran    
                  Desáté utkání roku 2024 a je z toho první remíza při bilanci  10  7 1 2 29:24 ( 3x pohár, 3x naše liga, 4 x přípravné utkání) a ani tentokrát jsme brankáři Kociánovi nepomohli k čistému kontu! Z našeho kádru chyběl jen zraněný Janota a sestava doznala nepatrných změn, pouze na lavičku usedl Kurečka, poprvé se do základu dostal Míček a po odmlce proti Pržnu nastoupil Slíva.
                 Už v šesté minutě si po rohu domácích nešťastně srazil míč do vlastní sítě stopér Malý 1:0. A právě Malý už v desáté minutě mohl srovnat, ale nešťastný hrdina utkání brankář Czernek doslova čaroval a vytěsnil Malého standartku na roh. A ve 21 minutě zneškodnil brankář Písku samostatný nájezd Míčka. Hrál se fotbal nahoru dolů se spoustou šancí na obou stranách, ale poločasový hvizd přesného rozhodčího Poledníka byl za stavu 1:0 pro Písek!
                Ve druhém poločase přece jen měli více ze hry svěřenci trenéra Blahuty a po zásluze po rohovém kopu Slívy srovnal David Pešek a na ukazateli skóre svítí 57 minuta. V 64 minutě mohl být stav utkání ke spokojenosti desíti fandů FKS 1:2, ale proti byl opět brankář Czernek, tentokrát vychytal Slívu. Vedoucí branka Staříče visela na vlásku, ale přišla v 72 minutě studená sprcha, to se prosadil Ligocki 2:1. A nastala totožná situace z minulého týdne při zápase s Pržnem, opět jsme začali hrát vabank a málem se nám to tentokrát vymstilo! V 73 minutě trefuje Puczok břevno a v 80 minutě lob Michalíka končí nad břevnem! V 84 minutě Velička křížným balónem nachází Slívu a je zaslouženě srovnáno na 2:2. Všechny týmy by se s vyrovnáním spokojily, ale Staříč v současném rozpoložení ne! Bohužel závěrečný drtivý tlak se ve vítězný gól nepodařil proměnit a tak utkání končí remízou. Oba trenéři se ale po utkání shodli, že remíza je nakonec asi zasloužená, mrzí jen nešťastné zranění brankáře Czerneka (noc strávil v nemocnici s otřesem mozku – přejeme brzké uzdravení)! A nyní nás čeká lídr soutěže Janovice, kterému dlužíme z podzimu výprask 6:0, ale my budeme chtít prodloužit jarní neporazitelnost!
Martin Blahuta: „Jeli jsme do Písku pro vítězství, tento tým na to opravdu má charakter, i za stavu 2:1 jsem věřil ve vítězství, bohužel je z toho pouze bod, ale kluci zaslouží velkou pochvalu! Chceme být v jarní tabulce co nejvýše a tak budeme chtít vyhrát i proti Janovicím! Ke kvalitnímu utkání přispěla i trojice rozhodčích, možná se mělo nastavit více než jen 4 minuty, domácí v závěru kouskovali hru poleháváním, ale i to patří k fotbalu. Mrzí nás zranění brankáře Czerneka, přejeme mu brzké uzdravení. Máme sedm jarních bodů, musíme být pokorní!“

FOTOGALERIE JARO 2024 ....

Na tabulky, výsledky i fotky se podívejte ve fotogalerii!

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode