OP - 21.KOLO - FK STAŘÍČ : METYLOVICE 0:0

24.04.2024 11:32

SOBOTA 20.4.2024 15:00

                          OKRESNÍ PŘEBOR 21.KOLO
                   FK STAŘÍČ : METYLOVICE 0:0 (0:0)

Rozhodčí: Malinovský – Svoboda, Duda
Diváci: 58
Kocián - Jukl, Rusz,Kurečka, Király – Matula, Musálek, Pešek D, Velička – Kuča, Slíva
Střídání : 46.Velička - Míček  46.Kuča – Janota   51.Matula – Imričko
                75. Imričko, Kurečka, Slíva – Velička, Kuča, Řezáč
 Trenér: Martin Blahuta    
                      Ani v šestém jarním zápase jsme nenašli přemožitele, konečně jsme udrželi nulu vzadu, ale taky jsme poprvé v kalendářním roce 2024 branku nevstřelili a tak je z toho pouze bezbranková remíza 0:0 s týmem Metylovic. V neúplné tabulce jsme tak klesli na 12 příčku OP.
                        Oproti zápasu v Chlebovicích jsme tentokrát až na stopéra Malého byli kompletní a tak stoperská dvojice byla vytvořena z „hroťáků“ Rusz a Kurečka, a zvlášť Rusz podal opět nadstandardní výkon, a je to asi nejlepší posila FKS za poslední roky! Už ve druhé minutě mohl otevřít skóre utkání Slíva, ale se svou gólovkou nenaložil tak, jak by si hrstka fanoušků Staříče přála. Ve 26 minutě předvedl zákrok dne náš brankář Kocián, který vychytal skvěle mladíčka (19 let) Tomáše Janka! Do poločasu jsme ještě měli další šanci Slívou a Musálek trefil jen břevno, takže poločasový hvizd rozhodčího a předsedy komise rozhodčích Jiřího Malinovského byl za stavu 0:0.
                      Ve druhém poločase trenér Blahuta chtěl naší hru oživit, postupně se na hřiště dostali Míček, Janota, Imričko i Řezáč, ale branku jsme prostě nevstřelili, nejblíže k tomu měli právě střídající Imričko a Míček, ale hostující brankář Hradečný byl proti. Bezbrankový stav tak vydržel až do konce, i když naše snaha o změnu skóre byla markantní! Dnes ztracené body budeme chtít přivézt z horké půdy z Milíkova a dál na jaře být neporaženi! Remízovovou sobotu FKS (dorost 1:1 v Oldřichovicích, mladší žáci 3:3 s Albrechticemi) tak napravili pouze starší žáci, kteří zvítězili 9:0 s Albrechticemi – bravo!
Martin Blahuta: „Bohužel dnes jsme neměli potřebnou fotbalovou kvalitu, na to abychom toto utkání vyhráli. Podařilo se nám sice udržet čisté konto pro brankáře Kociána, ale byli jsme bezzubí v koncovce, možná i proto, že naše tréninková účast v tomto týdnu byla žalostná (6 a 4 hráči je na tréninku prostě málo)! Snad se na Milíkov připravíme lépe a zvítězíme! Chtěl bych poděkovat těm fanouškům, kteří dnes dorazili i přes nepřízeň počasí a televizní zápas Sparta:Baník!"

FOTOGALERIE JARO 2024 ....   


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode