OP 22.KOLO - MILÍKOV : FK STAŘÍČ 1:2 (1:1)

30.04.2024 10:58

NEDĚLE 28.4. 2024 16:30

                              OKRESNÍ PŘEBOR 21.KOLO
                            MILÍKOV : FK STAŘÍČ 1:2 (1:1)

Branky:    18. Pešek  (Imričko)    0:1
                22. Sikora                    1:1
                87. Pešek (Musálek)    1:2
ČK: 67. Velička – nesportovní chování             
Rozhodčí: Karch (v původní delegaci Turoň) – Starzyk, Považan
Diváci: 98 z toho dvacet našich fanoušků
Kocián - Jukl, Rusz,Janota, Velička – Berek, Musálek, Pešek D, Imričko – O.Kuča, Kurečka
Střídání : 63.Imričko – V.Kuča      63. Kuča – Popluhár   
                 77. Berek – Imričko          77. Kurečka – O.Kuča
Trenér: Martin Blahuta    
          Prodloužená jarní série bez porážky i bez 8 hráčů z kádru, ale s pomocí dorostenců (Berek, Popluhár a V.Kuča) před zraky dvaceti našich fanoušků! Trenér Blahuta a vedoucí týmu a předseda v jedné osobě Jirka Baran vykouzlili už pátou jarní vítěznou sestavu a naše bilance na jaře je úžasná 7 5 2 0  14:9  17 +8.
          Domácí měli na jaře na svém kontě pouze bod za remízu s Metylovicemi, ale jejich herní projev byl hodně fotbalový a v 16 minutě mohl jít Milíkov sedmnáctiletým Grocholem do vedení, ale muž minulého kola brankář Kocián vytáhl další ze svých jarních skvělých zákroků! A pravidlo „ nedáš – dostaneš“ uplatnila za dvě minuty dvojice centrující Imričko a zakončující Pešek 0:1! Bohužel naše vedení trvalo pouze čtyři minuty, než naši špatnou rozehrávku potrestal Sikora 1:1. Do poločasu jsme si vytvořili čtyři dobré příležitosti (Pešek 3x a Musálek 1x), ale stav poločasu byl 1:1.
           I úvod druhého poločasu patřil domácím, v 52 minutě mohli hráči Milíkova otočit skóre utkání, ale byl to znova Kocián, který byl proti. V 56 minutě pro změnu hosté kapitánem Juklem nevyužili svou šanci a tak stovka diváků na gól stále čekala. V 67 minutě předvedl mladičkou nerozvážnost (den před utkáním oslavil 43!) Petr Velička a rozhodčí Karch našeho nejzkušenějšího hráče právem vyloučil za nesportovní chování! To že této situaci předcházel neodmávaný ofsajd AR1 Starzykem není pro Petra omluvou! Tato situace náš tým ještě více semkla, drželi jsme remízový stav až do 87 minuty, kdy se po přiťuknutí Musálka trefil po druhé v zápase Pešek a FKS si odváží z Milíkova sice šťastnou výhru 1:2, ale za heroický výkon si jí zaslouží! Toto vítězství musíme teď dvakrát potvrdit doma (v sobotu Mosty a ve svátek Hukvaldy) a cesta do horní poloviny tabulky bude otevřena!
Martin Blahuta: „Během týdne to nevypadalo s námi vůbec dobře, tréninky ve třech a v šesti, postupně omluvenky na zápas a tak jsme jeli do Milíkova s desíti muži a třemi dorostenci. Po zbytečném vyloučení Veličky jsme navíc hráli 25 minut v oslabení, ale to jak jsme to vítězně zvládli, zaslouží uznání pro všechny hráče. Naše výsledky už nebudou jen o náhodě, sice jsme po páté zvítězili o jednu branku, ale to jen dokazuje, že o výsledky tvrdě bojujeme! Prosím komisi rozhodčích o už nedelegování rozhodčího Starzyka na naše utkání, měli jsme ho na jaře už třikrát a myslím, že stačilo:)! Jsem rád, že nás přijelo podpořit tolik našich fandů, děkujeme!“

FOTOFALERIE Z UTKÁNÍ .... FOTOGALERIE Z JARA ....   


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode