PALKOVICE : DOBRÁ 2:8 ( 0:2)

08.08.2011 20:11

neděle 7.8. 2011 17:00

 

PALKOVICE : DOBRÁ   2:8 ( 0:2 )
Branky našeho celku : 69. Musil  1:5
                                 72. Kusý y penalty 2:5
Smolík - Závodný,Musil,Galásek - Skurka,Lesniák,R.Merta,Patkaň -Marciňa,Habrnal,T.Vyvial
Střídali : J.Merta,Kusý            Trenér : Martin Blahuta
 
Další výprask, tentokrát od celku 1.B. třídy - DOBRÁ ! Palkovice obdržely první branku  ve 23. minutě, ale skóre utkání mohl otevřít v 19. minutě Habrnal, to by však nesměl přestřelit nejen branku, ale i ochrannou síť a míč tak skončil v zahradě p. CVIČKA a pes už věděl co s míčem ( nový ADIDAS za 3 tácy je v pr....) !!! Do poločasu dobře hrající hosté přidali jen jednu branku a tak stav 0:2 byl ještě milosrdný pro Smolíka a spol !
Do druhé půle nastoupili Kusý a J.Merta ( přece jen ještě na podzim vypomůže ) a obraz hry  se měl změnit, ale opak byl pravdou a po hrozných chybách palkovické obrany byl v  65. minutě stav 0:5 !
Domácí alespoň Musilem a Kusým ( sporné branky ?! ) snížili na 2:5, ale s velkou chutí hrající Dobrá zvýšila v závěru na hrozivých , ale zasloužených 2:8 !!! Palkovice tak během 2 utkání inkasovaly 20 branek !!!
Martin Blahuta : " Víc než porážka mě mrzí laxní přístup k utkání všech hráčů ! Bohužel až příliš je znát neúčast Honzy Hušky ( 4 týdny sádra ! ) ! Posily z Bašky nebudou , musíme hledat dál ! Naštěstí opory Smolík a R.Merta zůstávají  i přes velký zájem Dobré a především Frýdlantu, a tak to  je jediná dobrá zpráva po tomto utkání, na které musíme rychle zapomenout !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode