PETŘVALD NA MORAVĚ : HUKVALDY 4:5 ( 2:1 )

31.07.2017 15:14

NEDĚLE 30.7. 2017 17:30

                          PETŘVALD NA MORAVĚ : HUKVALDY 4:5 ( 2:1 )
    
Branky:      8. Šaryna                 1:0    
                13. Gold ( Plichta )    1:1
                24. Huvar                  2:1             
                53. Kuta                    3:1
                55. Gold ( Galus )      3:2
                60. Gold ( Volný )      3:3
                64. Galus ( Roháček ) 3:4
                85. Galus ( Roháček ) 3:5
                88. Huták                  4:5
           
Kafka – Třeštík, Hubeňák, Velart, Niemczyk  –  Grufík, Plichta, Roháček, Gold – Volný, Galus  
Střídání :       54. Třeštík – Procházka
                     60. Gold – Bůžek
                     72. Grufík – Gold
                     80. Bůžek – Třeštík
                     85. Volný – Grufík
    
                                   Další hokejový výsledek v přípravě zaznamenali svěřenci trenéra Blahuty v Petřvaldě na Moravě, s týmem, který sestoupil z 1.A. třídy. Tentokrát  měl realizační tým Hukvald ( trenér Blahuta, vedoucí mužstva Bůžek, předseda Tobiáš a manager  Šlosar ) značné potíže se sestavou, chybělo totiž 7 hráčů ( Holub, Mlčoch, Tobiáš, Vicher, Ermis , Válek a v začátku utkání i nemocný Procházka ) a na poslední chvíli vypadl už po druhé trestuhodně Chamrád a možná nová akvizice Patrik Petr.  Naopak  na petřvaldském hřišti se objevil další zkoušený hráč Ondřej Roháček ( Janovice ).
                                 Špatnou rozehrávku Třeštíka z osmé minuty utkání trestal petřvaldský Šaryna 1:0. Ve 13.minutě je to už 1:1, když se přihrávce Plicty trefil Gold. S chutí hrající Gold mohl přidat druhou branku našeho týmu, ale domácí brankář vytěsňuje míč na roh. A další chybná rozehrávka a Peřvald vede 2:1, po brance hukvaldským fanouškům dobře známého Huvara ( v minulé sezóně hrál za divizní Frýdlant ) a na světelné tabuli svítí 24 minuta. Do poločasu jsme ještě nakupili řadu chyb, ale soupeř naštěstí netrestal.
                                  Ve druhém poločase si prohodili posty Volný s Roháčkem a naše hra se zlepšila, jenže v 53.minutě zvyšuje Kuta už na hrozivých 3:1. Ne zcela zdravý Martin Procházka přeci jen minutu  po inkasované brance nastupuje do obrany, střídá Třeštíka a hra obrany se rázem zpevnila. A Gold napodruhé v 55.minutě snižuje na 3:2, a o dvě minuty později mohl Galus srovnat, jenže svou šanci nevyužil. Po hodině hry se začíná znovu, po rohu Roháčka a přiťuknutí Volného srovnává Gold na 3:3 a hattrick je dokonán. Aktivní Roháček připravuje pro Grufíka gólovku, ale ten trefuje jen dobře postaveného golmana. Dvě akce Roháčka jako přes kopírák ze 64 a 85.minuty zakončuje do prázdné brány Galus a Hukvaldy vedou 3:5, a obrat je dokonán. Domácí v závěru jen snížili Hutákem na konečných 4:5. Další těžká zkouška nás čeká už v úterý, kdy zajíždíme do Dobratic, ty v jediném dosavadním utkání v přípravě porazili Č.Těšín 4:0, ale taky jako nám jim budou scházet  řada opor ( Popelka, Pánek a Somr ). Nám se „dovolenkáři“ Holub, Tobiáš, Ermis, Mlčoch vrátí až na nedělní generálku ( neděle 6.8. 10:15 ) s Kozlovicemi.
Martin Blahuta : „ Chaos, zmar, chyby z prvního poločasu vystřídala skvostná koncovka v poločase druhém. Darovali jsme soupeři všechny branky, až s příchodem Procházky se obrana zlepšila a výměna postů Volného s Roháčkem zase oživila naši útočnou sílu. Musíme se zlepšit hlavně v obraně a v přechodové fázi, koncovka až na vyjímky je celkem dobrá, vždyť jsme dali ve 4 přípravných utkáních 23 branek, ale těch inkasovaných je taky dost , 12! Ale když vstřelíme v každém utkání o jednu branku víc než soupeř, ať to končí i takovým výsledkem, aspoň na nás bude chodit hodně lidí :) !"

JAK PROBÍHÁ PŘÍPRAVA ....

FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY .....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode