POHÁR 1.KOLO PALKOVICE : STAŘÍČ 1:5 ( 0:1 )

19.08.2016 15:26

STŘEDA 17.8. 2016 17:30

                                      PALKOVICE : STAŘÍČ 1:5 ( 0:1 )
Branky:    31. Jochman                0:1
                70. vlastní T.Vyvial       0:2
                73. Pešek                     0:3
                75. Minarčík ( Kusý )    1:3
                77. Vrtný                      1:4
                82. Musálek                  1:5
Rozhodčí :  Šašinka – Němec, Pokluda
Diváci :  38
Palkovice : Valas - Farský, Galásek, J.Merta, T.Vyvial - Svobodník, Lesniak ( 67.Honěk ), Kusý, Poledník ( 46.Burda ) - Minarčík, Doležal
Staříč : Smetana-Merta(Morys), Kocich, Peček D.(Király), Baran - Malý(Konečný) ,Strakoš(Musálek), Jukl,(Pešek M.), Kempa  - Jochman,Vrtný

                        V okresním poháru jsme přivítali celek Staříče vedený trenérem Jurajem Wiedrmannem, který Palkovice velmi dobře zná . Jestliže jsme v prvním kole OP ve Vojkovicích lepili sestavu, tak v tomto utkání kdo dorazil hrál a nebýt čtyřicátníku, kteří měli v tomto utkání před Nošovicemi odpočívat  ( Galásek, J.Merta, Lesniak, Poledník )tak jsme ani nenastoupili ! Ve 12.minutě trestňák Lesniaka jen těsně minul svatyni hrdiny utkání  brankáře Staříče Smetanu. A na brankáři hostů si vylámali  v prvním poločase zuby Svobodník, Minarčík, Kusý. Hosté taky byli s koncovkou na tom  taky špatně a tak se prosadil z dálky pouze Jochman a branka ze 31.minuty stanovila poločasový stav na 0:1 !   
                          I ve druhém poločase se oba brankáři činili, ale hosté byli přece jen efektivnější a tak v 73.minutě to bylo už 0:3 po brankách T.Vyviala ( vlastní ) a Peška Martina. Čestnou branku našeho celku vsítil po akci Kusého Minarčík 1:3, ale hosté znovu trestali naše chyby Vrtným a Musálkem. Výsledek 1:5 je sice až příliš krutý, ale postup Staříče do 2.kola poháru je naprosto zasloužený!
Martin Blahuta: „  Ani bych si nepřál do dalšího kola poháru postoupit, protože sehrát další utkání v týdnu  by bylo asi neřešitelné! To to utkání mělo sloužit k získání zápasové praxe pro mladíky a ty co pravidelně nebudou v mistrácích nastupovat, ale čest palkovického fotbalu zase zachraňovali ti dříve narození a před nimi já smekám! V mistráku ( 22.10. ) bude výsledek opačný o tom jsem naprosto přesvědčen! "                
                                                                                                                                
        

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode