PŘÍPRAVA 2 - PALKOVICE : STARÉ MĚSTO ( 1.A.třída ) 2:5 ( 1:2 )

27.07.2016 07:34

ÚTERÝ 26.7.2016 18:00

                                        PALKOVICE : STARÉ MĚSTO 2:5 ( 1:2 )
Branky:      25. Střalka K.                   0:1
                  32  Kozel                          0:2
                  44. Valas ( penalta )        1:2
                  64. Ščerba                      1:3
                  70. Němec Patrik            1:4
                  72. Papaj                         1:5
                  90. Kocúr M. ( Farský )    2:5
               

Rozhodčí :  Pokluda
Diváci :  37
Střalka Adam ( zapůjčený ze St.Města )  -  Honěk, Valas, Magera, T.Vyvial – Varga ( 26.Svobodník – 56.Hrabovský ), Lesniak ( 67.M.Kocúr ), Kusý, Stavrovský ( 50.Farský ) – Doležal ( 46.Vrtný ), Minarčík ( 81.Doležal )        Trenér: Martin Blahuta
    
                     Ve druhém přípravném utkání sehrály  Palkovice hodinu téměř vyrovnanou partii proti druhému týmu loňské 1.A. třídy Starému Městu, ale nakonec utkání skončilo zaslouženě vítězstvím Starého Města v poměru 2:5.
                   Palkovice nastoupily opět bez Smolíka , s vypůjčeným golmanem Adamem Střalkou v sestavě, která jen stěží nastoupí už za 18 dní v 1.kole ve Vojkovicích! V první šanci v tomto utkání se ocitl Minarčík ve 13.minutě, ale s gólovou naložil špatně ! Hosté po šanci v 15.minutě kopali po  zákroku A.Střalky pouze roh a po šancích na obou stranách ve 20.minutě ( Varga – Patrik Němec ) se ve 25.minutě mazácky prosadil Kamil Střalka 0:1. Ve 32.minutě to už je 0:2 po brance Kozla. Minarčík ve 38.minutě odmítl kontaktní branku a když se neprosadili ani Kusý a Střalka, tak minutu před poločasem Kusý byl sražen v „16“ a Valas bezpečně z penalty snižuje na 1:2.
                V 50.minutě zkoušený hráč Vrtný trestuhodně neproměňuje svou šanci a o minutu později Kusý hlavou jen protáhl golmana hostů. To už na hřišti chybí v palkovické sestavě Stavrovský, který podal excelentní výkon. FantastickÁ čtvrthodina druhého poločasu v podání Kusého a spol. brankou nekončí, i  když šance na to byly! A v 60.minutě přichází zlomový okamžik utkání, rozhodčí Pokluda nařizuje penaltu na pokyn pomezního rozhodčího Poledníka, po protestech hostů se  nepochopitelně Valas rozhodl penaltu schválně neproměnit a stav 1:2 trvá! A hosté trestají brankama Ščerby, Němce ,Papaje a odskakují na 1:5 a to ještě Ščerba trefil tyč a brankář Střalka předvedl několik fantastických zákroků! Samostatný nájezd dvojice Vrtný  - Minarčík brankou nekončí, a branky se diváci nedočkali ani po skvostném voleji K.Střalky ( břevno )! Konečnou podobu výsledku 2:5 v závěru zbytečně vyhroceném utkání stanovil dorostenec Martin Kocúr po přihrávce Farského.V neděli 31.7. letní příprava Palkovic pokračuje, opět doma přivítáme v 17:00 dorostence Frýdlantu!
Martin Blahuta: .... „ I když jsme sestavu zase lepili, jak se dá, tak až do zlomového  okamžiku  ( penalta, ta fakt, ale byla!!), jsem byl maximálně spokojený! Zvlášť výkon Magery, Kusého a Stavrovského byl vynikající. Samozřejmě nám hodně pomohl brankář Střalka, ale i tak až na nedisciplinovaný závěr to podle mne nebylo špatné a to nám ještě chybělo řada hráčů!Tak snad v neděli už budeme kompletní!"


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode