PŘÍPRAVA 3 - PALKOVICE : FRÝDLANT U19 2:5 ( 0:5 !!! )

01.08.2016 21:05

NEDĚLE 31.7. 17:00

                                  PALKOVICE : FRÝDLANT U19 2:5 ( 0:5 !!! )
Branky:       2.Pavela                                 0:1
                   9. Tabašek ( penalta )            0:2
                  24. Pajurek                             0:3
                  25. Pavela                               0:4
                  32. Jedlička                            0:5
                  53. Musil ( Svobodník )           1:5
                  70. Svobodník ( sam.akce )    2:5

Rozhodčí :  Chýlek
Diváci :  22
1.poločas : Musil – Galásek, Valas, J.Merta, Honěk – Skalický, Burda, Lesniak, T.Vyvial – T.Skurka ( 12. Poledník ), Kusý
2.poločas : Valas – Farský, Galásek, Honěk ( 53. Závodný ), J.Merta ( 62.Lesniak ) – Svobodník, Skalický, Kusý, T.Vyvial – Doležal,Musil                                                                                                           

    Jestliže jsme v Mostech ve  23.kole  OP zažili poločas snů  ( tam jsme v poločase vedli 0:4 .... ),  tak v tomto přípravném utkání jsme se sesypali jako domeček z karet, a výborně hrající dorostenci Frýdlantu si s námi dělali, co chtěli a jen díky výbornému Musilovi v naší brance jsme v poločase prohrávali „jen“ o pět branek!My jsme se zmohli jen na dvě šance, ale ty Kusý a ani zkušený Poledník nevyužili.
    Nejen na obloze byly po celý zápas blesky a přívaly deště, ale i při poločasové přestávce bylo slyšet hromobití trenéra Blahuty, ten totálně překopal sestavu a druhý poločas už byl o něčem jiném! Zvlášť střídající dorostenec Svobodník rozhýbal hru a převtělený brankář Musil ( v poločase se přehodili s Valasem ) po centru Matěje Svobodníka snížil v 53.minutě na 1:5.I příchod Závodného na hřiště po dlouhém zranění zocelilo obranu a drtivý tlak jsme podruhé zužitkovali brankou Svobodníka v 70.minutě 2:5.Měli jsme i další šance, ale ty Skalický, Musil a Kusý nevyužili a tak výsledek 2:5 je fackou v pravý čas.Před 1.kolem OP ve Vojkovicích ještě sehrajeme jedno utkání a to v pátek 5.7. v 18:00 ve Fryčovicích a pokud se chceme přiblížit k jarním výkonům, tak se musíme zlepšit ve všech směrech!
Martin Blahuta: „Mladíci z Frýdlantu nám ukázali do poločasu, jak se hraje moderní fotbal, převyšovali nás ve všem, v technice, v koncentraci, v rychlosti, v bojovnosti, hráli organizovaně a účelně! Proč jsme začali hrát až druhý poločas ? že,  by kluci potřebovali seřvat už před zápasem ?! Jako jediný, jsem chtěl toto utkání v tom nečase hrát, aspoň jsem zjistil,že jsme na tom 14 dní před mistrákem všelijak, jen ne dobře. Jediné pozitivum je návrat Závodného, Skalického na plac a potěšil mě výkon Svobodníka. Starosti mi dělá neúčast kapitána Romana Merty, to by byla citelná ztráta, kdyby se potvrdily zprávy o jeho konci kariéry."

 

Duel okresního přeboru mezi domácími Palkovicemi (v červeno-černém) a Baškou skončil smírem 1:1.

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode