PŘÍPRAVA MFK OKD KARVINÁ : MFK F-M 4:1 ( 1:0 )

04.10.2013 21:37

Pátek 4.10.2013 15:00

MFK KARVINÁ : MFK F-M 4:1 (1:0)
 
Branky:  24. Svatonský            1:0
              57. Pavelka              2:0 
              66. Silveira ( Šrom ) 2:1
              77. Vaněk                3:1
              85. Mikula 4:1
 
MFK OKD Karviná: Pindroch (46. Lipčák) - Hoffmann, Mikula, Jovanovič, Hottek - Uvíra - Svatonský (62. Fiala), Gonda, Vaněk, Eismann - Mišinský (46. Pavelka).
 
MFK Frýdek-Místek: Prepsl ( 46.Polach ) – Literák ( 46.Javorek ),Coufal,Žídek,Silveira – Švrček,Talián ( 46.Korneta ),Mozol,Šrom – Steve Ojini , Prokeš H. (46. Lukáš )
 
Ztracené sebevědomí a formu z úvodu druhé ligy hledala parta kolem golmana Prepsla v přípravném utkání v Karviné,kterou jsme ve třetím kole FNL rozsekali 4:1 ! Z kádru MFK F-M chyběli zranění Vrťo,Vašenda,Jiří Prokeš,Soukup a pro nedělní utkání farmy se Slavičínem byli šetřeni Hlaváč,Juřica,Kovařík,Juříček ! Přestože výsledek hovoří za vše, náš výkon zvlášť ve druhém poločase se hodně přiblížil tomu co jsme předváděli v krásných srpnových dnech !
MFK Karviná nastoupila prakticky v nejsilnějším složení a úvod utkání patřil svěřencům trenéra Mazury. V 9.minutě nám byla odpuštěna penalta za ruku Žídka,v 11.minutě hrozíme střelou Taliána,ale Pindroch je pozorný ! Ve 25.minutě naše třinecké prokletí Eismann naservíroval míč pro Svatonského a ten prapodivným způsobem snad hlavou přeloboval Prepsla 1:0. Ve 35.minutě mohl zvýšit Eismann,ale jeho volej netrefil zařízení.Závěr poločasu patřil Lipině,ale Mozolův trestňák a Ojiniho střelu vytlačil Pindroch na roh.
Nigeríjský útočník Ojini se ocitává v šanci v úvodu druhého poločasu,ale další bývalý třinečák Lipčák se nenechal překvapit.I náše golmanská trojka Polach předvádí ve 49.minutě výborný zákrok a stav 1:0 trvá . Bohužel v 57.minutě se svým důrazem prosazuje v pokutovém území hromotluk Pavelka a horníci vedou 2:0 ! Ovšem od této chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to naše ! V 65.minutě se ještě po skvělém centru Silveiry neprosadil nešťastník Lukáš,ale o minutu později v dnešním utkání kapitán Silveira ( pokladník Švrček mu to jistě spočítá J ) si výtečně naskočil na dobře zahraný roh Šroma a kontaktní gól je konečně na světě ! O další minutu později neuvěřitelná dalekonosná střela Kornety orazítkovala obě tyče,vyrovnání tak visí na vlásku a vyrovnání nepřichází ani po další šanci Lukáše,ale fotbal v našem podání byl v těchto pasážích skvělý ! Jenomže to naše štěstíčko je fuč a Karviná nezaslouženě Vaňkem a Mikulou zvyšuje na konečných 4:1 ! Přes porážku příprava splnila účel a navíc trenér Duhan vyzkoušel zahraniční akvizici,Steve Ojini,ale asi do podzimních bojů ještě nezasáhne,možná bude zkoušený v zimní přípravě,dnes určitě nezklamal !
Martin Blahuta : „ Věřím ,že po dnešním výkonu se vše vrátí do starých kolejí a že zase začneme vyhrávat. Dnešní výkon je určitě tou nejlepší pozvánkou na důležitý špíl s Ústím ( sobota 12.7 16:00 ),kluci budou vaše hlasivky moc potřebovat !"
 
JAK TO VIDĚL WEB. KARVINÉ ....
Z ON-LINE ....
FOTOGALERIE ....
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode