ROZHOVOR S DANEM KUSÝM PŘED BUKOVCEM

19.09.2016 16:27

ROZHOVOR S DANIELEM KUSÝM PŘED BUKOVCEM

Dane konečně jsme po třech porážkách, dokázali zvítězit a to 3:1 nad průměrnou Baškou, jaký to byl zápas a co rozhodlo o našem vítězství?

Zápas to byl z mého pohledu hlavně o nás. Baška nic moc nepředvedla, ale nám se hlavně v prvním poločase nedařilo kloudně zakončit. Zdálo se mi, že nám chybí větší klid ve finální fázi, ať už v zakončení nebo přihrávce. Vždycky nějaký kousek chyběl. V druhém poločase už jsme se prosadili a to hlavně díky větší přesnosti.  Jakmile jsme se dostali do vedení, na hřišti bylo pouze jedno mužstvo, rozdíl ve výsledku mohl být rozhodně i vyšší.

Podzim je výsledkově i herně zcela odlišný od jara, jak vzpomínáš na jaro? Který zápas byl ze strany týmu nejlepší a který naopak nejhorší?

Jaro bylo buď anebo. Všichni makali a chtěli Palkovice zachránit, proto se to povedlo. Ten nůž na krku nám jednoznačně pomohl, hlavně jsme ovšem byli skoro po celou dobu téměř kompletní a ta kvalita se projevila. Úplně už si ty zápasy nevybavuji, ale nejlepší byl asi v Mostech anebo s Lískovcem, kde jsme se střelecky výrazněji prosadili a fotbal byl dle mého na přebor „koukatelný“.

Ty si vlastně na podzim 2015 nehrál pro zranění, byl to asi jeden z důvodů, že Palkovice uhrály jen 7 bodů a byly beznadějně poslední. Věřil si ,  že se Palkovice zachrání?

Před začátkem jara jsem všem říkal že to bude v pohodě a skončíme nejhůře  10., věřil jsem že možná i výše. Nakonec to tak nějak dopadlo a jen se potvrdilo, že mužstvo (když se sejde), na to má. S těmi zraněními to není jednoduché (jsem nějaký prokletý), ale to stejně nikoho nezajímá, takže bych to neřešil.

Vraťme se opět k současnosti. Čeká nás ještě 7 utkání (Bukovec, Hrádek, Chlebovice, Oldřichovice, Staříč, Hukvaldy, Písek ), jaký očekáváš bodový zisk a kdy by se Palkovice měly po podzimu nacházet ?

Záleží na tom, kdo přijde na zápas. Pokud bude ta osa Pavel Smolík, Roman Merta a Honza Huška, tak je to jasných 21 bodů :-P. Tím pádem jestli máme 7 tak budeme mít 28 bodů a budeme na 2-4 místě. Ovšem pokud jeden z těchto chybí, je těžké je nahradit a v tom případě uhrajeme pouze 18 bodů, tj. 25 bodů a budeme na 3-6 místě ;-).

Jak vidíš situaci v OP, kdo postoupí, kdo sestoupí a co tě při pohledu na tabulku překvapuje?

Mám-li být realista tak postoupí buď Hukvaldy nebo Oldřichovice, spíše věřím Hukvaldům, sestoupí doufám Bukovec, ale můžou to být klidně Chlebovice nebo Baška. Překvapením je to, že nejsme první :-D .

Měl by se OP rozdělit na frýdeckou a třineckou skupinu ?

Záležet to na mě tak je rozdělený od začátku. Nevím  kdo z toho má v současném rozdělení jaký prospěch, myslím si že nikdo. Všichni jsou akorát nas… že musí daleko jezdit, je to finančně i časově náročné.

Co bys vzkázal našim fanouškům před dnešním utkáním s Bukovcem, co od toho utkání očekáváš, jaký bude výsledek, kolik vstřelíš branek a kdybys byl trenérem, jakou by si postavil sestavu?

Fanouškům bych vzkázal hodně věcí (některým i dost peprných a asi nepublikovatelných). Byl bych rád aby jich přišlo co nejvíce a soustředili se na fotbal a nehledali pouze chyby na tom kdo co zkazí, to k fotbalu patří a my nehrajeme 1 ligu. Ať se hlavně baví a hráčům přeji aby se měli fanoušci proč bavit, aby se na to dalo dívat. Od utkání očekávám podobný průběh jako ze zápasu s Baškou. Tým Bukovce má v sestavě pár dobrých fotbalistů ale jejich přežití v OP se odvíjí pouze od bodového zisku z domácích utkání. Proč? Asi každý kdo tam někdy byl ví o čem mluvím. Budou to kopat co nejdál od své branky a spoléhat na přímé kopy. Herně je přejedeme a vyhrajeme 6:1. Branku nevstřelím žádnou protože jsem kopýtko :D.

Smolík – Galásek, R. Merta, Magera, J.Merta - Závodný, Lesniák, Huška, Skalický - Musil,Kusý

Náhradníci : Stavrovský, Svobodník, Poledník, Habrnál, Vyvial, Skurka,Honěk

A poslední otázka na závěr, zatipuj si výsledky 6.kola OP a přidej ke každému tipu komentář I

Palkovice : Bukovec   - 6:1 - Hosté si pojedou pro bod, budou bránit a spoléhat na standartky, zápas bude probíhat v režii domácích a s přehledem zvítězí. Branky :  Huška  4, Svobodník, Lesniák!

Baška : Písek   - 1:1 -  Podprůměrný zápas, málo gólů, Písek je silný hlavně doma, venku je poloviční, fotbal nebude nic moc, remíza zasloužená !             

Vojkovice : Hukvaldy  - 0:5 - Vojkovice jsem ještě hrát neviděl, myslím že na Hukvaldy stačit nebudou, zápas v režii hostů !

Návsí : Hrádek  - 3:3 - Týmy které jsou zvyklé na malé hřiště, Návsí jeden z těch slabších mančaftů, Hrádek jsem neviděl, tipuji že padne dost gólů !     

Mosty : Chlebovice  -  7:0 – Chlebovice nevystřelí ani na branku!    

Nošovice : Staříč    - 3:1 -  Nošovice jsou jeden z těch lepších mančaftů, se Staříčem jsme hráli pohár a kdybych tam nebyl skoro nejstarší asi bychom vyhráli, domácí budou lepší a zaslouženě zvítězí!

Metylovice : Oldřichovice  - 2:3 -  Metylovice jsou doma silné, ovšem za cenu nákopů, faulů a urputného a bojovného fotbalu. Pokud se tohoto hosté nezaleknou a podaří se jim hrát kombinačně, předpokládám že zvítězí, ale jednoduché to mít nebudou.   

 

Duel okresního přeboru mezi domácími Palkovicemi (v červeno-černém) a Baškou skončil smírem 1:1.

 

 

 

 

                              

 

 

 

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode