ROZHOVOR S RADIMEM WOZNIAKEM PŘED KROMĚŘÍŽÍ

13.11.2012 22:05

 

ROZHOVOR S RADIMEM WOZNIAKEM PŘED UTKÁNÍM S KROMĚŘÍŽÍ
vizitka ....
 
Radime, porážkou s Třincem jsme zakončili podzim 2012,máme sice o 2 body ( 29 ) víc než po loňské podzimní části, ale na vedoucí Třinec ztrácíme už 6 bodů,loni na HFK to bylo „pouze“ pět bodů . Zhodnoťte podzim a jak bude vypadat jaro ?
S podzimem můžeme být spokojeni co se týče celkového pohledu.Samozřejmě,že poslední dva venkovní zápasy dopadly špatně,to všichni víme.Mnoho lidí teď podzimní vystoupení našeho týmu hodnotí negativně,bohužel je to těmi porážkami.Já se na to dívám jako na celek a říkám,že musíme být spokojeni.Získali jsme o 2 body více než loni,navíc už každý zapomněl,kdo v létě odešel a s nimi odešly i jejich branky např.Hynek 18g,Biolis 6g,Grusi 6g,Kosťa 5g potom k tomu připočtěte 6g Soukyho,který byl zraněný a je to hrozné číslo 41 branek!!!!!!!Navíc k tomu odečtěte jejich kvalitu,sílu a sehranost,co odešla…………………..prostě musíme být spokojeni s 29body!!!!
 
Proč je bilance posledních dvou venkovních utkání tak tragická ( Uničov a Třinec porážky 3:0 ) ?
Sám nevím,možná je to absencí Zdeny Staňka,který v těchto dvou utkáních bohužel chyběl.Neříkám,že s ním bychom to zvládli,ale musela se měnit sestava a tím se zasáhlo do fungujícího mechanismu.Ale musím říct,že opravdu naše výkony ke konci podzimu jsou klesajícího rázu.Bohužel,mělo by to být naopak!!!!!
 
Závěr podzimu vás osobně zastihl ve výborné formě, kde se vám lépe hraje v záloze ( dobrý tah trenéra Duhana ) nebo na postu stopéra ?
Ve výborné formě???vždyť jsme teď dvakrát prohráli venku 3:0 a já byl u obou porážek!!Navíc nejde o jednotlivce,ale o tým a nám to teď nějak nehraje a skřípe nám to.I proto jsem hrdý na náš tým,že má velkou vnitřní sílu a dokáže zápasy kdy se nedaří zvládnout!!To je velká síla Lipiny a doufám,že se k tomu na jaře dostaví ještě herní forma jako loni.A co se týče postu-je mi to jedno kde hraju,hlavně chci být prospěšný pro tým.
 
Má tým i přes šestibodovou ztrátu na Třinec ještě šanci bojovat o vysněnou 2.ligu ?
Věřím,navíc se neví,kdo zůstane a odejde z Třince atd.Ale musím přiznat,že Třinec je momentálně právem nejlepším mužstvem MSFL.Ale i na ně může přijít krize a ke konci soutěže i tlak.Navíc je máme poslední kolo,pokud se nepletu doma!!!!!!!!!A doma jsme hodně silní!!!!Určitě dojde i k posílení kádru!!!
 
Na každém šprochu pravdy trochu, co Vy a Baník ? Je to fáma,že máte jít zachraňovat Baník v jarní části ?
Tak jako aprílový žertík to není vůbec špatný (smích ) !!! Ale vážně já o ničem nevím a zatím svou budoucnost neřeším,mám tady do léta smlouvu a to je pro mě hlavní!!!!
 
V sobotu nás čeká v loučení podzimu tým Kroměříže. Na jeho půdě jsme pouze remizovali 0:0 ( ...... ) jak na toto utkání vzpomínáte a co očekáváte od domácího utkání ?
Bohužel Kuba Teplý nedal dvě velké šance na konci zápasu,to je první věc co mě teď napadla!!Jinak to bylo typické první kolo,nikdo se nikam nehnal a každý čekal na zaváhání soupeře .Tak hlavně už se těším na konec podzimu,protože jak už jsem psal,teď jsme v malé krizi a je dobře,že sezona končí.Doma jsme silní a máme vnitřní sílu,takže očekávám a věřím ve vítězství a že se před dlouhým zimním spánkem rozloučíme výhrou a dobrou hrou!!!Rád bych opět slyšel naše spokojené diváky,jak nás vyprovázejí potleskem po zápase do kabin.
 
Co byste vzkázal našim fanouškům před sobotním utkáním ?
Dorazte v co největším počtu,určitě vaší pomoc budeme potřebovat a hlavně jí potřebujeme.Teď to není z naší strany ideální,ale určitě všichni vidíte,že žádný zápas není z naší strany odchozený !!
 
Rozhovory s Radimem ..... ( ještě v Hradci Králové )

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode