ROZHOVOR S TRENÉREM PALKOVIC PŘED UTKÁNÍM S MOSTAMA

01.09.2016 11:52

         ROZHOVOR S TRENÉREM PALKOVIC MARTINEM BLAHUTOU PŘED ZÁPASEM 4.KOLA OP PALKOVICE - MOSTY U JABLUNKOVA



Trenére máte za sebou 3.kola a zisk 4 bodů asi není nejlepší. Co vy na to ?
Tak hráli jsme dvakrát venku, máme plusový bod z Vojkovic, porazili jsme silné Nošovice, takže není to žádná tragédie, ale ani žádný zázrak! Horší to je herně, tam za jarem hodně zaostáváme.
Jak to vlastně vypadá s kádrem pro podzimní část?
Před letní přípravou jsem měl na papíře kádr 23 hráčů + 3 dorostence ( Minarčík, Stavrovský, Svobodník ). Jenže realita je úplně jiná, vůbec se do sezóny nezapojili Habrnal, Chamrád, Kocúr,Varga a zatím stále zraněný je Burda a T.Skurka. Někteří hráči se zúčastňují jen mistráků a netrénují ( Smolík,R.Merta,Musil), někteří jsou značně nespolehliví a tak tréninkovou morálku drží nad vodou staří kozáci J.Merta, J.Lesniak a Martin Poledník! Proto jsem alergický na výkřiky z tribuny na tyto poctivce, že by toho už měli nechat! Až jednou odejdou tito hráči, bude v Palkovicích po fotbale!
Jak tedy vypadala letní příprava?
Sehráli jsme 4 přípravné utkání + 8 tréninkových jednotek, jenomže kdyby nebylo dorostenců tak jsme ani jedno utkání nesehráli! Na tréninku se někdy objevili pouze dva hráči, někdy 5,7 to je prostě málo a nedá se nic moc udělat pro zlepšení hry, která je momentálně špatná! Vrcholem zmaru bylo utkání ve Fryčovicích, po kterém se řešilo zda má cenu vůbec s fotbalem v Palkovicích pokračovat!
Jak se teda dá dostat z této situace?
Kdyby v Palkovicích nebyl takový předseda jaký je, tak už to tady skončilo všechno dávno.Vím, že takové podobné problémy mají všude, ale je to skoro neřešitelná situace, mladí na to s…, staří už nemají sílu pořád něco zachraňovat a já se nechci do nekonečna trápit, chci se fotbalem bavit, jenomže to nevidím růžově. Palkovice ani tak nepotřebují trenéra, jako spíše psychologa,ne-li psychiatra. Třeba se to všechno zlepší, ale moc v to nevěřím.
Tak vraťme se zase k fotbalu, co očekáváte od dnešního utkání s Mostama, jak bude vypadat sestava a jaký bude výsledek?
Je to sice teprve čtvrté kolo, ale hodně toto utkání napoví, kde se v tabulce budeme na podzim pohybovat. Kdyby dnešní utkání dopadlo jako na jaře ( výhra 6:3 ) tak bych se vůbec nezlobil, ale Mosty mají na podzim skvělou střeleckou formu a tak to bude moc těžké! Do sestavy se vrátí Musil, snad i Huška, bohužel dál nebude k dispozici Burda a čerstvě je zraněný pilíř zadních řad J.Merta! Rodinné povinosti vyřadily ze sestavy i Romana Mertu. Další novinkou před tímto zápasem je příchod po tříměsíční dovolené R.Kocúra a k utkání dorazí i Tonda Habrnal, dorostenci mají své utkání a tak to vidím předběžně na tuto sestavu ( mohou nastat ještě 2 změny - třeba se doléčí J.Merta ) :
Smolík – Honěk, Závodný, Magera, Galásek – Skalický, Huška, Lesniak, T.Vyvial – Kusý, Musil a připraveni budou Doležal, Farský,Habrnal, Poledník, Kocúr a jako žolík Minarčík.
Kde byste rád viděl Palkovice po podzimu a s jakým bodovým ziskem ?
Udělat si co největší odstup od sestupových příček, získat minimálně 21 bodů a hlavně dělat radost dobrou hrou našim kritickým fanouškům! Teď by to chtělo nějakou velkou vítěznou šňůru, i když to bude těžké tak v ni věřím! Já snad ty růžové brýle nikdy nesundám :-)! Fanoušci držte nám palce a podporujte nás – díky!

Přidéjte Vaše tipy na utkání 4.kola OP!
Staříč - Hukvaldy    1:4 - Staříči bude chybět vykarovaný Pešek a to bude pro Staříč citelná ztráta a aspirant na postup bude mít po tomto kole  už 10 bodů!         
Chlebovice - Vojkovice  1:2 - Nováček získá další 3 body a taky jich bude mít 10 a Chlebovice budou dál bez bodu.   
Oldřichovice - Písek  3:1 - Tutová jednička!Oldřichovice jsou pro mě favorit č.1 na postup!
Návsí - Baška   1:1 - Jarní překvapení Návsí má po třech kolech pouze bod a proti Bašce získá druhý, s bodem budou spokojeni i svěřenci trenéra Pokludy.
Palkovice - Mosty  1:0 - Mosty už za 3 zápasy nastřílely 14 branek, ale v Palkovicích si vylámou zuby na Smolíkovi a my jednu ušmudlanou branku dát musíme a se sedmi body předskočíme právě Mosty.
Bukovec - Metylovice  3:1 - Bukovec konečně na podzim vyhraje a odnesou to Metylovice!
Hrádek - Nošovice  1:5 -  Hrádek je pro mě společně s Chlebovicemi aspirant na sestup. Nošovice s přehledem zvítězí a s 9 body budou stíhat trojici desetibodových!

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode