SFC OPAVA : MFK F-M 1:2 ( 1:1 )

30.01.2013 18:57

SFC OPAVA : MFK F-M 1:2 ( 1:1 )

 

Branky : 25. Mozol ( trestný kop )    0:1
             35. Čarmota                      1:1
             46. Teplý ( Skotnica )         1:2
 
1.poločas: Prepsl – Švrček, Coufal, Literák, Žídek – Pešek, Wozniak, Mozol, Ceplák (7.Racko) – Bačík, Molnár
2.poločas: Prepsl – Korneta, Wozniak, Preči, Literák – Racko (72. Pešek), Juříček, Cesnek, Skotnica – Gulajev, Teplý  
 
V souboji dvou týmu toužících hrát v sezóně 2013/14 - 2.ligu, si vedli lépe svěřenci trenéra Duhana a trenér Opavy Vavruška má ve zbytku zimní přípravy o čem přemýšlet ! Už v 7.minutě si po jednom z mnoha nevybíravých zákroků opavských ,musela říct o střídání  posila z Třince Ceplák ( těžký výron )!Obě obrany toho moc ofenzivním hráčům nedovolily a tak změna skóre se udála až ve 25.minutě - kdo jiný než Mozol se díky teči opavské zdi prosadil po trestňáku ze 20 -ti metrů 0:1 ! Opava si do poločasu vytvořila pouze 2 šance : tu první v 18.minutě hasil Literák,střela Prokeše tak k Prepslovi ani nedošla,ale ve 35.minutě už byl Prepsl bezmocný - to novic v týmu SFC Čarnota hlavou vyrovnal na 1:1 ! O minutu na to, mohlo být zase v táboře bílomodrých veselo,Mozol našel Peška,ale ten míří z dobré příležitosti těsně vedle ! Na šance chudý první poločas tak končí stavem 1:1 a do hry jdou na obou stranách úplně jiné sestavy . Ta lipinská začala výborně - 50 sekunda a Skotnica skvostným centrem nachází Teplého a ten hlavou s pomocí tyče opět posílá do vedení Frýdek - 1:2 ! A Teplý byl hlavní postavou druhé půle,ale z jeho 3 šanci nic nebylo : 50.Teplý prováhal dobrou příležitost, 80.Teplý vybojoval pouze roh a 83.Teplý míří těsně vedle ! Bezzubí domácí si prakticky ani šanci nevytvořili a tak výsledek 1:2 zústal i po závěrečném hvizdu rozhodčího Kotíka. Dosavadní bilance MFK F-M v zimní přípravě je tak 6 3 0 3 10:14 9,ale to zatím není tak důležité jako výkony a ty jsou velice dobré ! Teď nás čekají  2 divizní soupeři a hlavně jednání o možných posilách ( Bačík,Ceplák,Coufal,Korneta,Gulájev,Skotnica,Racko,Žídek ) a jak to bude se Soukupem se taky zatím neví !
Karel Orel : " Zápas jsme zvládli dobře. Jak v 1.poločase tak i ve druhém jsme byli stále aktivní směrem dopředu,dobře jsme kombinovali a vytvořili jsme si i další šance. A z toho pohledu si myslím,že jsme vyhráli zcela zaslouženě " !
Martin Blahuta :" Tradičně dobrá defenziva,tvořivá záloha a snad lepšící se útok a vítězství nad druholigovým soupeřem je na světě a je naprosto zasloužené, škoda jen zranění Mirka Cepláka ! A ještě jedna cenná věc , už druhý soupeř po Orlové se snažil tvrdou hrou nás rozhodit,ale to se nepovedlo,opět jsme předvedli disciplinovaný výkon,ale přitvrdit asi budeme muset !
 
Jak to viděl web. Opavy : .... ( názory obou trenérů - video )
Jak to viděl deník : ....
Fotogalerie č. 1 : ....
Fotogalerie č. 2 : .... ( nejen o dnešním utkání, ale i o tvrdé zimní přípravě )
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode