SILVESTROVSKÉ DERBY 2013 VÁLCOVNY : SLEZAN 5:4 ( 2:2 )

31.12.2013 15:33

ÚTERÝ 31.12.2013 9:00 - STOVKY

SILVESTROVSKÉ DERBY 2013
Válcovny F-M : Slezan F-M 5:4 ( 2:2 )
Branky :  8.Knapp ( trestný kop )     0:1
              18.Šrámek ( Vodička )         1:1
              33.Procházka ( Knapp )       1:2
              40.Šrámek ( odražený míč ) 2:2
              48.Šrámek ( Raška )             3:2
              52.Konečný ( Vokoun )        3:3
              59.Šrámek ( odražený míč ) 4:3
              65.Knapp ( penalta )            4:4
              68.Šrámek ( penalta )          5:4
 
Válcovny F-M : Hill – Raška,Blahuta,Vyvial,Šmíd – P.Chmel,Wozniak,Juroš,A.Chmel – Šrámek,Vojvodík
Střídali : Glembek,Hél,Cebula,P.Maléř,Vodička,Smyček,Grigar
 
Slezan F-M : Škarabela – Šponer,Herot,Punda,Chovančík – M.Chlebek,P.Nečas,Knapp,D.Galásek – P.Vokoun,Procházka
Střídali : Konečný,Zrůnek,Pospíšil,Šimánek,Straka
 
Po roce se opět sešli hráči nad 35 let v prestižním, ale pohodovém utkání a opět hlavně díky nejlepšímu hráči na hřišti Šrámkovi zvítězila Lipina 5:4 ( loni 3:1 více zde .... ) !
Do vedení šli překvapivě hosté, jak to bylo zvykem :) v těchto derby utkáních z konce devadesátých let přišla pomoc ze strany hlavního rozhodčího,který vymyslel trestňák a ten krásně proměňuje Knapp 0:1 ! Spolupráce bývalých hráčů Lískovce Vodičky a Šrámka vede k zaslouženému vyrovnání a v 18.minutě svítí na světelné tabuli stav 1:1.Po mnoha šancích válcovenských hráčů přichází trest z hlavy Milana Procházky a „sikaři“vedou podruhé,ale naposled 1:2 ! Poločas ale končí remízovým stavem ,ve skrumáži se prosazuje Šrámek.
Rychlonohý moderní krajní obránce Raška prosvištěl kolem slezanských zadáků,předložil tutovku v současné době v Dětmarovicích hrajícímu Šrámkovi a hattrick je na světě 3:2 ! Slezan má propracované standartky  a po rohu Vokouna se hlavou prosazuje „čert“ Konečný a je znova srovnáno 3:3 ! Lipina má,ale ve svém středu trochu sobeckého :) Martina Šrámka a ten svou čtvrtou brankou v utkání opět strhává vedení na stranu Válcoven 4:3 ! Smolný okamžik v utkání si vybral v 65.minutě slezanský Petr Vokoun,nešťastný střet s Radkem Šmídem bude pro Petra mít dohru ve frýdecké nemocnici ( krvavé zranění v obličeji ) ! Sice to nebyl penaltový zákrok,ale nikomu z přítomných to v té chvíli nevadilo,že Knapp srovnává na 4:4 ! Spravedlnost přece jen nebyla slepá,Šrámek si v 68.minutě došel pro penaltu a Martin se neřídil pravidlem,že faulující hráč penaltu nekope a panenkovským dloubákem stanovil konečný výsledek na 5:4 pro Válcovny ! Takticky výborně hrající domácí posíleni o ligového Wozniaka si už zkušeně, zasloužené vítězství pohlídali ! Tak slezaňáci v příštím roce potrénujte a snad vám to výjde v roce 2014 :) !
Martin Blahuta:“ Škoda jen zranění Petra Vokouna,jinak to bylo opět radost si zahrát v tomto složení proti slezaňákům a ještě je znova porazit :) ! Všem přeji do Nového roku 2014 vše nejlepší ! 
 
FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ NAD 35 LET .... 
NAD 50 LET ....  A JEŠTĚ JEDNOU .... A JEŠTĚ FOTKY ....
 
  AUTOR 5 BRANEK V SILVESTROVSKÉM DERBY 2013 - MARTIN ŠRÁMEK  
 
 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode