SLEZSKÝ FC OPAVA : MFK F-M 2:1 ( 1:1 )

28.01.2014 19:48

ÚTERÝ 28.1.2014 14:30

Umělka Kylešovice - Opava

SLEZSKÝ FC OPAVA : MFK F-M 2:1 ( 0:1 ) 
Branky : 18. Zapalač ( Milunovič ) 0:1
              60. Mrázek                      1:1
              82. Komenda                   2:1
 
Prepsl ( 60.Hlaváč ) – Švrček,Literák ( 60.Uvíra ),Žídek ( 46.Coufal ),Palko ( 60.J.Prokeš ) – Jankowski ( 46.Talián ),Zapalač,Vašenda,Malík ( 46.Kovařík ) – Milunovič,Makowski 
 
      V šestém letošním přípravném utkání jsme v Opavě narazili na druhý celek MSFL,který na jaře bude usilovat o návrat do FNL. Trenérská trojice Duhan – Orel – Blahuta postrádala v tomto utkání zraněného Cigánka,Mozola,H.Prokeše a dlouhodobě zraněného Soukupa a Silveiru.Už ve druhé zkoušce se představil střelec jediné branky proti Znojmu Makowski a přibyl k němu jeho krajan Jankowski. Téměř do roka a do dne se tak opakovalo utkání v Opavě a i tentokrát vyhrál tým z MSFL ( více zde .... ) a to stéjným poměrem 2:1. První branku průměrného utkání vsítil z dobrých 30 – ti metrů  v 18.minutě Zapalač,ale to bylo z naší strany téměř vše v úvodním dějství. Vyrovnání měl na kopačce bývalý hráč Lipiny Schafarcik,ale z dobré příležitosti míjí svatyni Prepsla 2 minuty před poločasovým hvizdem rozhodčího Dudy z Frýdku.
Do druhého poločasu už nenastoupil Jankowski ( velice slabý výkon ),Malík ( odehrál ještě poločas za farmu ) a bohužel i Žídek (slabý otřes mozku ! ).  Druhý poločas byl díky oběma týmům zajímavější a Lipina mohla a měla své vedení navýšit ! Jenže po akci Kovaříka v 50.minutě trefuje Zapalač přilehlé domy, to samé předvádí i o 3 minuty později Vašenda,jen s tím rozdílem,že opavští sklenáři mají co dělat – Dalibor vysklil okno J ! V 55.minutě Milunovič vystihuje malou domů jednoho z opavských beků,ale místo jednoduché kličky a gólu do prázdné branky trefuje srbská akvizice jen opavského brankáře ! A jak už to v posledních utkáních bývá, naší chybu soupeř trestá ! V 60.minutě skrat Coufala ,chytrost Mrázka a stav utkání je 1:1. Domácí Opava touží po vítězství více,v 74.minutě ještě nás zachránilo břevno,ale v 82.minutě Komenda stanovuje konečný výsledek na 2:1 pro svěřence trenéra Baránka ! Další pokus o zlepšení naší bilance v zimní přípravě budeme mít v sobotu v 10:00 snad na Stovkách,kdy přivítáme ambiciózní tým Prostějova !
 
Z webu Opavy ....
FOTOGALERIE ....
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode