SLOVO PŘEDSEDY JOSEFA BÍLKA

07.06.2012 10:01

SLOVO PŘEDSEDY JOSEFA BÍLKA 

 

Letní přestávka je krátká a není mnoho času na experimenty a změny.  Přesto k jedné velké změně ( doufám, že to bude jen ta jedna) u našeho celku dojde. Končí trenér Martin Blahuta, který dostal nabídku od MFK Frýdek -Místek a od podzimu bude působit tam.  Určitě zvážil velmi dobře pro a proti takového místa. Věřím, že se rozhodl správně a chtěl bych mu tímto za vše, co v Palkovicích vykonal poděkovat a zároveň mu popřát v novém působišti hodně úspěchů.  Určitě ho budeme pečlivě sledovat. Pokud ho tato práce nebude naplňovat, nebo se mu naskytne možnost jakkoliv i jinak Palkovicím pomoct, budu rád a určitě tady bude vždy vítán.  Nevím, ale jestli u toho budu ještě já. Ono se to kolikrát dobře kritizuje z tribuny, ale jakmile by měl někdo možnost něco dokázat a pomoct, má jen plno výmluv.  Martin dělal fotbal v Palkovicích naplno, že se někdy jeho názory lišily, to je normální. Pozice trenéra není jednoduchá nikde, proto s tím musí také každý počítat, pokud tuto funkci bere.
 
        Jak už jsem se zmínil, v letním období je moc málo času na nějaké změny. Bohužel, jsme postaveni před hotovou věc a musíme ji nějak vyřešit.  Také jsem napsal, že je zde plno odborníků, kteří  ví co a jak se má dělat. Poprosil bych je nyní o pomoc, protože už 81 letá fotbalová tradice zavazuje. Nejde ani o Bílka, Blahutu,  Lesniaka nebo kohokoliv jiného. Jde jen o náš fotbal.  Když jsem se já o této situaci dověděl, začal jsem oslovovat některé lidi z Palkovic, především z řad bývalých hráčů, zdali by trénování mužů nevzali. Bohužel, situace se opakuje pravidelně, když mění ;me trenéra. Dodnes se nikdo konkrétně nevyjádřil a je to jen kdyby……. Vždy je lepší jen radit a kritizovat, než za něco zodpovídat. Nedivte se potom, že tu může být někdo „cizí“.  Ale neházejte mu potom klacky pod nohy!!!  Vzhledem k situaci v jaké jsme, žádám také hráče mužstva, především ty starší, aby si to uvědomili a novému trenérovi to spíš usnadnili, než komplikovali (např. i ukončením činnosti)..
 
       Zároveň tímto také hledám někoho, kdo by byl ochoten a schopen dělat tyto zpravodaje, které sice v době internetu nejsou tak důležité, ale určitě už našly svoje místo při našich domácích zápasech.Pokud by se našel někdo takový, dejte vědět.
                                                                Josef Bílek - předseda oddílu kopané TJ SOKOL PALKOVICE
 
                                                                                                                                    
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode