SOUSTŘEDĚNÍ - BRUMOV 2013

04.03.2013 08:07

SOUSTŘEDĚNÍ BRUMOV - 26.2. - 2.3. 2013

 

MFK F-M : KATEŘINICE ( KP ) 12:0 ( 6:0 )
Branky:  6. Žídek (Mozol)                 1:0
              13.  Teplý (Gulajev)            2:0
              14. Mozol (Trestný kop)      3:0
              24. Žídek (Mozol)                4:0
              35. Mozol (střela ze 30 m)   5:0
              43. Skotnica (Švrček)          6:0
              48. Šigut (Forster)              7:0
              55. Prokeš (Molnár)             8:0
              60. Forster (střela z 25 m)   9:0
              71. Prokeš (Forster)           10:0
              74. Prokeš (Forster)           11:0
              77. Forster (Kovalík)          12:0
 
ČK: 60. Molnár
1.poločas :Prepsl - Švrček,Literák,Coufal,Žídek -Pešek,Mozol,Cesnek,Skotnica - Teplý,Gulajev
2.poločas :Hlaváč - Javorek,Korneta,Junga,Musiol- Somr,Kovalík,Forster,Prokeš – Molnár,Šigut
 
Na takovém větším tenisovém kurtu (umělá tráva ve Vsetíně o rozměrech 96 x 50 m) si naši hráči proti Kateřinicím (soupeř hraje krajský přebor) s chutí zastříleli. Na herní soustředění do Brumova letos vyrazilo 28 hráčů, tři trenéři a masér.
Do utkání s Kateřinicemi nastoupily dvě jedenáctky a obě svému soupeři nasázeli shodně po šesti brankách. A to v prvním poločase ještě Teplý zahodil snad pět tutovek. Po hodině hry se nechal zcela zbytečně vyloučit Molnár, i tak to byla stále jednoznačná záležitost Lipiny.
Ve středečním utkání narazíme snad na kvalitnějšího soupeře (Slavičín), který více prověří naši defenzívu, která neinkasovala už 499 minut. Náš tým si tak opět zvýšil sebevědomí, vždyť takový Třinec o víkendu remizoval s účastníkem krajského přeboru, Vítkovicemi, jen 0:0. Naopak naši hráči za dvě utkání s celky ze stejné soutěže (Frenštát, Kateřinice) nasázel 21 branek!
 
MFK F-M : Slavičín 2:3 ( 1:0)
 
Branky : 4. Forster ( sam.akce ) 1:0
             49. Kříž                         1:1 - inkasovaná branka po 548 minutách !
             62. Kříž                         1:2
             77. Liška                       1:3
             85. Forster (penalta )     2:3
Hlaváč (46.Tesarčík ) - Javorek,Preči,Korneta ( 46.Junga ),Prokeš ( 46.Musiol )- Kolář,Kovalík,Juříček,Šigut ( 46.Somr ) - Molnár (46. Šigut ),Forster
 
Po 10 vítězných utkáních našel tým trenéra Duhana přemožitele v divizním Slavičínu,který zvlášt ve druhém poločase předvedl výborný výkon ! Ve 4.minutě po samostatné akci Forster otevřel skóre utkání na umělce v Brumově !Našemu týmu tentorkát vázla kombinace a tak není divu,že poločas skončil hubeným vedením 1:0. A ve 2.poločase přišlo to co jednou muselo přijít,slavičínský Kříž ukončil naší sérii bez inkasované branky na úctyhodných 548 minutách ! A byl to znova Kříž ,který v 62 minutě otočil vývoj utkání 1:2 ! V 75.minutě mohlo být ještě hůř ,ale Tesarčík chytil penaltu Otépkovi ( bratranec slavnějšího Rudy ) ! V 77.minutě Liška zvyšuje na 1:3! Snaha o vyrovnání byla na našich hráčích patrná,ale stihli jsme z penalty Forstrem jen snížit na končných 2:3!
 
MFK F-M : NEMŠOVÁ 4:2 ( 2:1 )
Branky:  2. Teplý ( Skotnica ) 1:0
            42. Marušiněc             1:1
            48. Mozol (Bačík )       2:1
            56. Schzisler               2:2
            65. Literák (Ceplák)    3:2
            70. Bačík (Ceplák)       4:2
 
Prepsl (46.Hlaváč) – Švrček, Literák, Coufal, Žídek (63.Prokeš) – Pešek (63.Korneta), Cesnek, Mozol (63.Forster), Skotnica (46.Ceplák) – Teplý (46.Molnár), Gulajev (46.Bačík)
 
Na letišti v Dubnici jsme odehráli mezinárodní špíl se slovenskou Nemšovou hrající 3.slovenskou ligu. Už po 103 sekundách se měnilo skóre,Skotnica naservíroval Teplému a ten se nemýlil 1:0 !Teplý se ocitl v další šanci až ve 27.minutě,ale golman Nemšové ho vychytal . Poté přišly velké chvíle Mozola, ve 37.minutě své sólo nedotáhl do úspěšného konce a o 2 minuty později trefil břevno ! A pravidlo nedáš dostaneš stále platí " OTÍK " Gulajev nedal tutovku a dopolední nácvik obranných standartek přišel vniveč Nemšová po rohu dává Marušiněcem gól do šatny 1:1 !
Začátky poločasů nám jdou -Mozol zužitkoval vysunutí Bačíka - 48.minuta a znova vedeme ! Jenže v 56. minutě je opět zbytečně srovnáno ! Doléčená posila z Třince ( Třinec prohrál s Orlovou 2:0 ) Ceplák připravil 2 goly a zásluhou Literáka a Bačíka vedeme v 70.minutě 4:2 !A jelikoš jsme v zápase trefili už pouze tyč a břevno,končí utkání zaslouženě vítězstvím bílomodrých,ale soupeř kousal   !
 
MFK F-M : BRUMOV 1:1 ( 0:0 )
Branky : 65.                            0:1
              80. Juříček ( Šigut )   1:1
 
Tesarčík (46.Hlaváč ) - Kovalík,Preči,Junga,Musiol - Somr ( 46.Kolář ),Javorek,Juříček,Šigut- Teplý ( 46.Prokeš),Forster
 
Další utkání herního soustředění proti domácímu diviznímu Brumovu skončilo šťastnou remízou pro náš tým ! Už ve druhé minutě vytáhl fantastický zákrok brakář Tesarčík,ale opět tomu předcházela nepokrytá standartka ! Spolupráce Šiguta a Forstra končí v19.minutě výborným zákrokem domácího golmana !Moc šancí si oba celky nevytvořily a při našem týmu stálo ve 40.minutě štěstíčko - od pohromy nás zachránilo břevno !
Ve 2.poločase byli domácí lepší a zaslouženě se po hrubici Hlaváče ujímají vedení 1:0 ! Hlaváč svou chybu v 67.minutě napravil, na brankové čáře nadvakrát lapil loženku Brumova ! Snad jediná naše šance v tomto utkání končí gólem Juříčka po přiťuknutí od bojovníka Šiguta 1:1 ! Závěr mače patřil Prečimu ,ten nejdiřve v 87.minutě odmítl hlavou vítěství a v 89.minutě namazal soupeři,ale ten netrestal a zápas končí remízou 1:1 !
 
MFK F-M : DUBNICA 5:2 ( 4:1 )
Branky: 9. Literák ( odražený míč ) 1:0
            15. Pešek ( Žídek )              2:0
            30. Svorada                        2:1
            35. Gulajev ( Mozol )           3:1
            40. Gulajev (Mozol)             4:1
            58. Mego (2m ofsajd)          4:2
            85. Teplý ( Mozol )              5:2
 
1.poločas : Prepsl– Švrček, Literák, Coufal, Žídek – Pešek, Wozniak, Mozol, Ceplák– Gulajev,Molnár
2.poločas : Prepsl ( 60.Hlaváč ) – Literák,Wozniak,Korneta,Prokeš – Švrček,Cesnek ( 64. Pešek ),Mozol,Skotnica – Teplý,Bačík
 
Nejlepší herní projev na herním soustředění a výsledek 5:2 je pro domácí druholigovou Dubnici ještě milosrdný,byl to opravdu koncert,který režíroval Venca Mozol !Už v 5.minutě Mozolův výstavní volej končí těsně vedle ! V 9.minutě se už 28 hráčů,3 trenéři a masér ( tolik členů MFK F-M absolvovalo kvalitní soustředění v Brumově ) radují z dosažené branky kapitána Literáka ( standartky se přece jen dobře napilovaly ) 1:0 ! A jedna akce střídá druhou, ve 13.minutě chyběly jen milimetry aby Mozol zužitkoval centr Peška, budeme se v článku mnohokrát opakovat,ale byla to opravdu parádní akce ! V 15.minutě už,ale vedeme 2:0,to Žídek centrem nachází Peška a ten hlavou trefuje přesně – krasavec !Nejen ofenziva je v tomto utkání nadstandardní,ale i defenziva pracuje skvěle a tak jediná střela na opět výborného Prepsla končí vytěsněním našeho golmana nad břevno !Ve 27.minutě „Otík „ Gulajev posílá na golmana Dubnice dalekonosný projektil,ale je z toho pouze roh ! A chybička se přece jen vloudila,Ceplák se pustil před šestnáctkou do kličkované,ale míč ztratil a soupeř trestal Svoradou 2:1. Ve 32.minutě ještě Žídek po rohu hlavou míjí,ale ve 35.minutě už vedeme 3:1,Gulajevův hokejový blafák byl dokonalý ! A ve 40.minutě dovršuje Gulajev poločas snů,Mozol fantastickým centrem nachází naší novou posilu a Radek je opravdu gólový 4:1 ! A z domácíma mohlo být ještě hůř,Gulajev se ve 41.minutě trefuje potřetí,ale bohužel z údajné ofsajdové pozice,ale ….. !
Do druhého poločasu nastoupila úplně jiná sestava,ale i ta dokázala udávat tón lipinského koncertu ! V rozmezí 49 – 51.minuty se po super akcích dostává do šancí Teplý,ale dvakrát ho vychytal brankář Dubnice ! V 55.minutě opět všudybyl Mozol pálí volejem,ale bohužel těsně vedle.A přichází pro náš tým velká křivda,domácí Dubnice snižuje v 58.minutě z dvoumetrového ofsajdu na 4:2,ještě štěstí, že jsme den před tím absolvovali na soustředění přednášku s výkladu pravidel od pana Trčky a že si hráči vzali jeho slova k srdci – rozhodčí má vždy pravdu a tak utkání se dohrálo bez zbytečných emocí ! Po neproměněných šancích Teplého,Bačíka,Peška a Mozola,přece jen Teplý v 85.minutě po akci výborného Mozola stanovuje svou brankou konečný výsledek na 5:2 a jestliže tento výkon zopakujeme i v jarních mistrovských utkáních mají se naši fanoušci na co těšit ! Jeden z velkých fanoušků Lipiny Láďa Kašajík se toho už nedočká - bude na Stovkách chybět - čest jeho památce !
 
Fotogalerie 1 ( úterý a středa ) : ....         Třinec se musí ještě sehrát :) .... to my jsme už sehraní .... !
Fotogalerie 2 ( čtvrtek ) : ....                    Jak si vedou naši soupeři v přípravě : ....
Fotogalerie 3  ( pátek ) :  ....                      Petr Soukup si odbyl ligovou premiéru - přenos z ČT sport .... 
Fotogalerie 4 ( sobota ) : ....                     Třinec bude silný :) .... ,ale my budeme silnější !!!!!!!
 
KÁDR MFK F-M - JARO 2013
Kádr MFK F-M : 21 kvalitních hráčů ! 
Brankáři : 2 : Prepsl,Hlaváč
Obránci  : 7 : Coufal,Literák,Švrček,Žídek,Prokeš,Korneta,Preči
Záložníci : 8 : Mozol,Wozniak,Pešek,Ceplák,Cesnek,Juříček,Skotnica,Talián
Útočníci  : 4 : Teplý,Molnár,Gulajev,Bačík
 
 Zraněný je stále Erik Talián .
 
Aktuální tabulka střelců v zimní přípravě  
13 - Teplý Jakub
12 - Gulajev Radek
11 - Mozol Václav
 5 -  Förster Boris
 4 -  Žídek Jan,Literák Petr
 3 -  Bačík Martin,Prokeš Jiří,Krejčok Dominik
 2 -  Pešek Jiří
 1 - Cesnek Martin,Coufal Radek,Juříček Jaroslav,Molnár Slavomír,Skotnica Zdeněk,Soukup Petr
       Šigut Martin,Preči Arber
 
 
 
 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode