STARÉ MĚSTO : HUKVALDY 3:2 ( 1:1 )

19.07.2017 18:40

ÚTERÝ 18.7. 2017 18:00

                                 STARÉ MĚSTO : HUKVALDY 3:2 ( 1:1 )
    
Branky:    12. Volný ( odražený míč )         0:1    
                13. Němec Patrik                      1:1
                55. Gold ( Třeštík )                   1:2
                80. Slota                                  2:2
                90. Střalka                               3:2           
Diváci : 38     
Rozhodčí :    Němec

1.poločas : Sasín – Ermis, Hubeňák, Vicher, Mlčoch – Grufík, Plichta, Niemczyk, Tobiáš – Galus, Volný     
2.poločas : Sasín – Třeštík, Hubeňák, Velart, Mlčoch – Chamrád, Vicher ( 65.Ermis ), Gold, Smítal ( 65. Válek ) – Galus, Volný ( 65.Bůžek )
        
                              V nových kabinách ve Starém Městě se trenérovi Blahutovi hlásilo před utkáním neuvěřitelných 20 hráčů, z toho pouze 2 do utkání nezasáhli a to ještě nedoléčený stopér Procházka a mladičký golman  Sedlář. A jako ve Vojkovicích .... jsme začali aktivně, už v páté minutě zafungovala spolupráce mezi hroťáky Galusem a Volným, ale byl z toho pouze roh po zákroku Hilla v domácí svatyni. Další zákrok domácího brankáře už byl nejistý a Volný dorážkou otevírá skóre 0:1. Vedení však trvalo pouze minutu, zaváhání naší obrany trestá syn domácího trenéra Němce Patrik 1:1.S velkou chutí hrající Martin Galus trefuje ve 22.minutě spojnici tyčky a břevna, nádherný fotbalový okamžik. O deset minut později po akci Grufíka se neprosazuje Volný a když i další střelecký pokus Galuse brankou nekončí , jde se na střídačky za plichty 1:1.
                             Oba trenéři do druhého poločasu poslali zcela jiné týmy, ale kvalita utkání tím neutrpěla, ba naopak. Druhý syn trenéra, Petr se v 50.minutě ocitl v šanci, tu však nevyužívá. Možná posila z Vojkovic Třeštík, posílá do šance Golda a ten chytrou střelou znova posílá Hukvaldy do vedení 1:2.Pojistku mohli přidat Volný i Galus, ale místo překvapivého vedení 1:3, je znova v 80.minutě srovnáno Slotou 2:2. V té chvíli už lépe hrající domácí mohli otočit zápas, ale Glembka vychytal Sasín a Petr Němec trefil břevno.Misky vah se znovu mohly naklonit na naší stranu, jenže výborně hrající Galus těsně míjí v 86.minutě branku Adama Střalky. Vše směřovalo k zasloužené remíze, jenomže v závěrečné sekundě jsme si nepohlídali standartku a Střalka Kamil střílí vítěznou branku St.Města a rozhodčí Němec ( otec trenéra ) už ani nenechává rozehrát. Nadprůměrné utkání v této fázi přípravy končí vítězstvím domácích, hrající 1.A. třídu . Už třetí utkání sehrajeme v sobotu 22.7. v 10:00 ve Staříči.
Martin Blahuta ( trenér ) : „ Nastoupili jsme až na Procházku v plné síle, a myslím si, že jsme byli silnému St.Městu více než vyrovnaným soupeřem. Pokud se budeme scházet v tak hojném počtu jako dnes, bude boj o fleky velký. Škoda inkasovaných branek a neproměněných šancí, vítězství by bylo určitě povzbuzení do další těžké práce, která nás před prvním mistrákem v Kopřivnici čeká, ale i tak jsem spokojen. Vyzvedl bych některé individuální výkony hráčů, ale zatím si to nechám pro sebe, jako i některé nedostatky si vyříkáme na tréninku.

Pavel Šlosar ( manažér ) : Byla to konfrontace s mužstvem, které hrálo v minulém soutěžním ročníku o postup do KP a naše mužstvo bylo víc než důstojným soupeřem. Škoda branky v poslední minutě.Příští týden bychom měli už mít uzavřenou soupisku, ať už trenér může pracovat s hráčema, co budou oblékat Hukvaldský dres v nastávající sezóně.
 

FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY ....

TABULKA NA LIDOVKÁCH UŽ PŘIPRAVENA ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode