TIPSPORT LIGA - 1.KOLO SIGMA OLOMOUC : MFK F-M 5:2 ( 2:1 )

09.01.2013 17:25

 

SIGMA OLOMOUC : MFK FRÝDEK -MÍSTEK 5:2 ( 2:1 )
VIDEO Z UTKÁNÍ Z TV SIGMA ....
 
Branky:  1. Korneta ( vlastní )         1:0       
            15. Hubník                         2:0                                                
            44. Bačík ( odražený míč )   2:1
            49. Navrátil ( penalta )       3:1
            52. Navrátil                        4:1
            67. Plšek                           5:1
            87. Gulajev ( Pešek )          5:2
Rozhodčí: Priesol - Cieslar, Kotík.
Diváci: 45.
Olomouc (1. pol): Reichl - Sukup, Dreksa, Škerle, Vepřek - Pospíšil, Ordoš, Hořava, Javůrek - Hubník, Petr. (2. pol.): Reichl - Janotka, Koutný, Šindelář, Varadi - Navrátil, Plšek, Houska, Hála - Schulmeister, Doležal. Trenér: Roman Pivarník.
 
Frýdek-Místek: Hlaváč (46. Prepsl) - Švrček, Korneta (46. Preči, 67. Korneta), Žídek, Prokeš - Racko (46. Molnár), Cesnek (46. Förster, 67. Mozol), Skotnica (46. Pešek) - Bačík (46. Gulajev), Soukup (46. Teplý). Trenér: Milan Duhan.
 
JAK TO VIDĚL WEB. SIGMY : ....
JAK TO VIDĚL WEB. MFK F-M : ....
JAK TO VIDĚL OLOMOUCKÝ DENÍK ....
DNEŠNÍ VÝSLEDKY TIPSPORT LIGY : ....
MALÁ FOTOGALERIE : ....
VELKÁ FOTOGALERIE : ....
 
Z podzimního kádru .... chyběli  v 1.kole TIPSPORT LIGY trenérovi Duhanovi Chýlek ( Frýdlant ),Staněk ( Petřkovice ),Neubert ( Opava ),Sabó ( Kravaře ), Talián ( noha v sádře ),Literák, ( .... ) a Wozniák ( .... ) ! Naopak o místo v jarním kádru bojují : Korneta ( Frýdlant ),Žídek ( Lískovec ),Racko ( Slovácko ),Skotnica ( Havířov ),Bačík ( Zlín ),Gulájev ( Slavie Praha ).
První špíl roku 2013 nezačal zrovna nejlépe, běží 18 sekunda a ligová Sigma Olomouc vede po teči Kornety 1:0 ! To by otřáslo s každým celkem,ale ne s nabuzenou LIPINOU, už v 8.minutě se sám na golmana Sigmy řítí Bačík,ale trefuje pouze boční síť ! Vyrovnáno mohlo být i ve 12.minutě, ale další novic v týmu Racko v gólovce selhává a kvalitní soupeř v 15.minutě trestá : nepochopitelnou standartku vymýšlí Mozol, Korneta ztrácí míč a rychlý brejk Olomouce zakončuje hlavou Hubník -2:0 ! Místo překvapivých 1:2 tak v 15.minutě svítí na ukazateli skóre očekávaných 2:0 - škoda, pykáme za chyby a neproměňování šancí, v tom je rozdíl mezi LIGOU a MSFL ! Ve 22.minutě se prosazuje i frýdecká levá strana ,po ose Skotnica - Prokeš se do koncovky nedostává Soukup , protože obrana Olomouce s vypětím všech sil zahrává na roh ! Ve 27.minutě trefuje Hořava tyč a tak se na MFK F-M usmálo poprvé v tomto utkání štěstíčko ! Kontaktní gól Lipiny ne a ne přijít ( a bylo by to naprosto zasloužené !!! ) v náznacích šancí se objevili postupně Cesnek,Soukup a Žídek,ale byly to fakt jen náznaky !A tak až v závěru poločasu jsme se konečně dočkali : Soukup trefuje golmana, po té břevno a až Bačík síť 2:1 a naděje na dobrý výsledek je tu !
Oba celky do druhého poločasu nastupují s úplně novými sestavami a tradičně už za 2 minuty je v šanci Teplý a bohužel to tradičně končí - zazděno ! Ve 49.minutě je to už 3:1, přísně nařízenou penaltu proměňuje Navrátil - nejlepší hráč na hřišti ! Další minuty jsou v režii Peška ,v 50.minutě netrefuje ve 100% šanci prázdnou bránu a o 3 minuty později po jeho fatální chybě se opět krásně trefuje Navrátil 4:1 ! A schyluje se k debaklu, v 67.minutě Plšek zvyšuje na 5:1 a u této branky nemá nejčistější svědomí Molnár ( opět chybná rozehrávka ) ! V 70. minutě odkulhává ze hřiště Plšek,sebevědomý trenér Pivarník už nestřídá,Sigma dohrává v 10 a Frýdek v 87.minutě Gulájevem po přihrávce Peška koriguje na konečných 5:2 ! 
 
Milan Duhan : " Pro nás to byl nesmírně cenný zápas. Škoda jen, že jsme zachrápali v těch gólových momentech prvního poločasu. Podle mě jsme v první pětačtyřicetiminutovce neodehráli vůbec špatné utkání. I když měla Sigma opticky někdy navrch, tak my jsme měli naopak dobré držení míče. Bohužel jsme inkasovali vždy z rychlého protiútoku. Tohle si musíme pohlídat. Každopádně to byla pro kluky velice dobrá škola ! "
 
Martin Blahuta : " Na to,že to byl první zápas v roce, jsme zvlášť v prvním poločase nepodali špatný výkon,kdybychom se vyvarovali chyb a proměňovali šance mohli jsme Sigmu potrápit více ! Tak snad už proti Baníku proměníme dobrý výkon v dobrý výsledek a kluky to nabudí k tvrdé práci v zimní přípravě ! "
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode