TIPSPORT LIGA 2.KOLO BANÍK OSTRAVA : MFK F-M 2:1 (1:1)

12.01.2013 20:08

 

 

BANÍK OSTRAVA : MFK F-M 2:1 ( 1:1 )
VIDEO Z UTKÁNÍ ....
SESTŘIH Z ČT SPORT .... ( od 30 minuty )
 
Branky :  4. Soukup ( Gulajev )     0:1
             19. Kraut                        1:1
             89. Majtán                      2:1
Baník: Bárta (46. Pavlenka) – Velner (46. Zawada), Frydrych, Kaprálik (46. Vomáčka), Michalak – Stožický, Vašenda (46. Droppa), Lukeš (46. Šustr),    Kukec (46. Milosavljev) – Kraut, Fantiš (46. Majtán)    Trenér: Martin Pulpit
 
MFK F-M : Prepsl ( 46.Hlaváč ) – Švrček,Korneta,Literák,Žídek – Racko  (65.Gulájev),Wozniak ( 46.Juříček ),Mozol,Skotnica ( 46.Pešek ) – Gulajev (46.Bačík),Soukup (46.Prokeš)    Trenér: Milan Duhan
 
Další utkání TIPSPORT LIGY s ligovým Baníkem opět ukázalo,že fotbal nemá logiku! Frýdek byl od úvodních minut více než vyrovnaným soupeřem, už ve 4.minutě Soukup po prodloužené hlavičce Gulajeva vede 1:0 ! V 18.minutě mohl vyrovnat Fantiš,ale jeho hlavička končí těsně vedle ! Bohužel v 19.minutě vystihuje malou domů Literáka Kraut a je srovnáno 1:1. O minutu později páli Kukec, ale Prepsl je pozorný. A ve zbytku poločasu se do šancí dostávají jen valcíři,bohužel Soukup trefuje tyč a Žídka vychytává Bárta a poločas tak končí stavem 1:1,ale kdyby vedla Lipina nikdo by se nemohl divit !
Do druhého poločasu vstoupili lépe baníkovci,Zawada těsně míjí svatyni Hlaváče a Literák si málem dává vlastní branku ! Ve 48.minutě se odhodlává k dalekonosné střele dnes 20-ti letý Juříček ( blahopřejeme ! ) a Pavlenka s námahou vytěsňuje na roh – krásný okamžik zápasu ! Ještě v 55.minutě vychytává Majtána Hlaváč,ale ve zbytku utkání hraje Frýdek skvěle,ale ta koncovka ! Už podruhé na turnaji se v gólovce ocitává Pešek,ale bohužel stav 1:1 trvá i v 66.minutě ! Agilní Mozol trefuje z dálky těsně vedle,Bačík rovněž v dobré příležitosti nemění skóre a to se naštěstí nemění ani v 79.minutě kdy Kraut trefuje tyč ! Frýdek má dále více ze hry a zasloužené vedení nepřichází ani v 81.minutě,kdy Mozol trefuje v další ložence Pavlenku ! A tak góleček ,který měl skončit v síti Baníku končí v té naší – Milosavljev z bréjkové situace nachází Majtána a Baník minutu před koncem upravuje na 2:1 ! Moc času na vyrovnání už nezbývá, přesto Bačík a Mozol mohli alespoň vyrovnat,ale bohužel nevyhrál lepší,ale šťastnější ! Po utkání se kluby domluvili na zkoušce Petra Soukupa v Baníku,tu zkoušku by si po dnešním výkonu zasloužilo více hráčů !
 
Milan Duhan :" V tomto období výsledky neberu vážně. Zajímá mě výkon a s ním jsem spokojený. Hráli jsme na hranici možností a sil, nahoru dolů a za to jsem rád. Neproměněné šance a inkasované branky v tuto chvíli nehrají žádnou roli.Každopádně jsou to velmi cenné zkušenosti, které náš mladý tým potřebuje ! "
 
Martin Blahuta :" Už zápas s Olomoucí ukázal,že hrajeme dobře,připravujeme si řadu šancí,ale ty neproměňujeme a soupeři trestají naše chyby ! Byli jsme v utkání lepším týmem a zasloužili jsme si vyhrát,je třeba tým pochválit a ještě bych rád vyzvedl výkony Mozola a Juříčka, na to, že je dnes Jarouškovi jen 20 let počínal si na hřišti jako starý mazák !"
 
Jak to viděl web. Baníku ....
Jak viděl Deník + fotogalerie ....
Fotogalerie: .... 
2.KOLO TIPSPORT LIGY .... Za Mladou Boleslav hraje třinecký Gavlák ! ....   V Třinci mají problémy : ....                                                                                                                                          

Rozhovor s Filipem Rackem : ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode