TIPSPORT LIGA 2014 1.SC ZNOJMO : MFK F-M 4:1 ( 1:1 )

25.01.2014 21:58

Sobota 25.1.2014 14:00

Umělka Brno 

1.SC ZNOJMO : MFK F-M 4:1 ( 1:1 ) 
Branky : 18. Makowski ( Kovařík ) 0:1
              45. Odehnal                     1:1
              61. Reljic                         2:1
              75. Reljic                         3:1
              77. Gál                             4:1
 
 
1.poločas : Hlaváč – Uvíra,Coufal,Cigánek,Žídek – Vašenda,Mozol,Literák,Zapalač – Kovařík,Makowski
2.poločas :  Hlaváč – Švrček,Coufal,Literák,Palko – Mozol (60.Uvíra) ,Zapalač, Vašenda,Makowski – Kovařík,Milunovič 
 
Na brněnské umělce jsme v boji o umístění v Tipsport lize narazili na ligového nováčka – Znojmo . V týmu trenéra Duhana se představila další možná posila Petr Makowský z Polska. A byl to právě Makowski,který v 18.minutě otevřel skóre utkání.Lipina ani v tomto utkání nepředváděla příliš pohlednou kopanou,naštěstí Znojmo toho v prvním poločase taky moc nepředvedlo a tak jen Helísek ve 24.minutě prověřil Hlaváče,který reflexivně zabránil vyrovnání ! Stav utkání se mohl měnit v náš prospěch ve 43.minutě,ale Mozol náš ojedinělý bréjk nevyřešil nejlépe,jen střelou do obránce Znojma. Závěr poločasu jsme takticky nezvládli,po zbytečném rohu se k odraženému míči dostal stopér Odehnal a srovnal na poločasových 1:1.
    Do všech utkání s ligovými celky v letošní přípravě ( Slovácko,Baník,Znojmo ) jsme vstupovali do druhého poločasu za stavu 1:1.I tentokrát jsme přeskupili naše řady, na hřiště šli nově Švrček,Palko a Milunovič.Naše hra se přeci jen zlepšila,nejlepší náš hráč v tomto utkání Zapalač připravil šance pro Palka,Kovaříka,Milunoviče,ale skóre se měnilo v náš neprospěch v 61.a 75.minutě z kopačky Reljice ! V 76.minutě mohl zdramatizovat utkání Makowski,ten sice chytrým lobem přehodil náhradního brankáře Dolečka,ale bohužel i branku. A přišel poslední trest v tomto utkání,v 77.minutě si další slabší chvilku vybral Literák,jeho rozehrávku vystihl Gál ( dal nám branku i v dresu Baníku ),který obešel i Hlaváče a do prázdné brány zvyšuje na hrozivých 4:1. Kosmetická úprava výsledku mohla přijít v 86.minutě,ale Zapalač z trestného kopu trefuje jen boční síť.Letošní učinkování v Tipsport lize jsme tak zakončili vysokou porážkou,ale víc mrzí předvedená hra,která nebyla nejlepší ! Další přípravné utkání sehrajeme v úterý 28.1.ve 14:00 s Opavou,ale stav umělky ve Stovkách je zatím nevyhovující a tak se utkání asi odehraje v Opavě !
Martin Blahuta:“ Dostali jsme během dvou posledních utkání 8 branek a to je varující ! V dnešním utkání snese přísnější měřítko pouze Zapalač, ostatní střídali lepší momenty s horšími,ale těch horších bylo bohužel více ! Ale na zlepšení je ještě dostatek času !“
 
FOTOGALERIE ....
 
 
STŘELEC JEDINÉ NAŠÍ BRANKY - PETR MAKOWSKI 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode