TIPSPORT LIGA 4.KOLO - MFK FARVINÁ : MFK F-M 5:2 ( 1:1 )

19.01.2013 16:09

 

MFK KARVINÁ : MFK F-M 5:2 ( 1:1 )

 

 
Branky : 22. Fischer                         1:0
              23. Mozol  ( trestný kop )    1:1
             63.  Ciku                             2:1
             68.  Ciku ( penalta )             3:1
              71. Teplý ( Pešek )              3:2
              80. Sobola                          4:2
              87. Knotig                           5:2
 
1.poločas : Prepsl – Švrček,Literák,Coufal,Žídek – Pešek,Wozniak,Mozol,Caplák – Bačík,Gulájev
                  
2.poločas : Hlaváč –,Korneta,Coufal,Žídek,Prokeš – Pešek,Cesnek,Wozniak,Skotnica - Gulájev,Teplý  
                   
 
V posledním utkání TIPSPORT LIGY skupiny D na nás čekal druholigový soupeř – MFK Karviná ! Domácí ještě mají teoretickou naději skupinu vyhrát, ale to by museli svěřenci trenéra Mašleje v tomto utkání a v utkání s Orlovou zvítězit a výrazně zlepšit skóre ( + 12 branek ). Až na nemocného Racka vyběhla na dobře upravenou karvinskou umělku totožná sestava  se středečního utkání s Orlovou a souhra týmu je už na tak brzké období zimní přípravy nadstandardní ! Už v 9.minutě skvělý centr Žídka nachází Gulájeva,ale Čaba vytěsňuje na roh,ze kterého mohli skórovat jak Coufal tak Žídek. Opět z levé strany centruje Ceplák,ale Gulájev míří těsně vedle. Nápor Frýdku pokračuje, Pešek vysunuje Mozola,ale ten znovu střílí těsně vedle ! A jak to tak bývá v našich zápasech, soupeř se ujímá vedení brankou Fischera a nezasloužený stav 1:0 je na světě ! Ovšem Mozol ( Tipsport liga ho zastihla ve vynikající formě ) za 2 minuty srovnává z trestňáku na 1:1a může zaspívat brankáři Čabovi z Karviné - Čaba neblázni to se nedá chytat !Ve 31.minutě Ciku nedává tutovku a to samé se daří Bestovi ovšem to jen díky skvělému zákroku Ondry Prepsla ! Ve 34.minutě  nově složená útočná dvojice Bačík – Gulájev mohla otočit průběh utkání,ale Gulájev trefuje Čabu. A v závěru poločasu dirigent Mozol posílá do šance Žídka, bohužel znova těsně vedle ! Poločas tak končí smírem,ale na body vyhrává Lipina !
Druhý poločas je však ze strany Karviné jiné kafe a Ciku  mohl v 54.minutě po vyšachování naší obrany opět strhnout vedení na stranu Karviné ! To se Cikuovi podařilo v 63.minutě a nejčistější svědomí u této inkasované branky nemá Jirka Prokeš. A Ciku po třetí v hlavní roli druhé půle – 68.minuta a Karviná po jeho bezpečně proměněné penaltě už vede bohužel zaslouženě 3:1. Jiskřičku naděje vykřesal Teplý 3:2 a na vyrovnání nám schází 19 minut ! Jenže závěr zápasu dokázal proč Karviná je stále ve hře o postup do finále v Berouně : Sobola 4:2 a Knotig 5:2 a tak Karviné stačí k postupu „maličkost“ ve středu porazit Orlovou o 9 branek :) ! Pro náš tým je přece jen jedna dobrá zpráva : chvilková zdravotní nevolnost ( asi z průběhu druhé půle :) ) našeho Františka se v kabině po chvilce mění v jeho tradiční vtipkování a tak čert vem body z Tipspost ligy, vedoucí mužstva František Vojvodík je zase ready a výkon týmu nebyl zase tak špatný !
 
Milan Duhan :" Jsem s utkaním spokojený vzhedem k tomu co jsme tento týden absolvovali. Kluci si sáhli na dno a utkaní absolvovali v maximalním tempu a proto jsem s nimi velice spokojený. Samozřejmně tam byly chyby, hlavně v defenzivě v situacich, kdy jsme dostali velice laciné góly po našich individuálnich chybách. Jak jsem, ale říkal v předchazejících utkaních, nyní to není tak duležité, jako předvedený výkon !
 
Martin Blahuta : " Dva rozdílné poločasy, v tom prvním jsme byli lepší my ve druhé soupeř ! A ještě další rozdíl - Karviná šance proměňovala a my ne ! Asi kluci na horách střelbu netrénovali :) !
 
Jak to viděl karvinský web. : .... Jak to viděl frýdecký deník : .... Rozhovor s Petrem Soukupem ....
Fotogalerie č. 1 : .... Fotogalerie č.2 : ....
Články o TIPSPORT LIZE : .... Výsledky 4.kola Tipsport ligy ....
 

 


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode