VOJKOVICE : HUKVALDY 4:7 ( 0:4 )

16.07.2017 16:02

SOBOTA  15.7. 2017 17:00

                                VOJKOVICE : HUKVALDY 4:7 ( 0:4 )
    
Branky:    15. Plichta ( odražený míč )            0:1
                22. Volný ( Gold )                           0:2
                29. Volný ( Plichta )                        0:3
                33. Niemczyk ( Volný )                    0:4
                54. Talaš                                        1:4
                65. Volný ( Plichta )                        1:5
                67. Bůžek ( odražený míč )             1:6
                77. Třeštík                                     2:6
                82. Palát                                        3:6
                84. Smítal                                      4:6
                89. Gold ( Válek )                           4:7                           
Diváci : 28     
Rozhodčí :    Matula

Sedlář – Třeštík ( 46. Pastorek ), Ermis, Tobiáš, Mlčoch – Válek, Plichta, Niemczyk, Gold – Bůžek, Volný     Trenér : Martin Blahuta

                       Po třech tréninkových jednotkách nastoupili svěřenci nového hukvaldského lodivoda Martina Blahuty k přípravnému utkání ve Vojkovicích. Tým trenéra Sluštíka nám zapůjčil jednoho hráče, který zaujal post pravého beka, místo nepochopitelně nedorazícího Chamráda.
                    Už v páté minutě trefuje zařízení Ermis a v osmé minutě Gold trefuje tyč. A další střelecké pokusy aktivně hrajících Hukvald končí mimo tyče domácího golmana, rána Bůžka vedle a Volného nad.První branku letní přípravy na 1.B. třídu má na svědomí Plichta 0:1. O minutu později a to v 16.minutě si první brankářský zákrok připisuje mladíček v naší brance Sedlář, ale střela Smítala ho nepřekvapila. Gold v 17.minutě poprvé v tutovce selhává a domácí pohrdají v 19.minutě s penaltou za ruku Tobiáše. Poločas končí po 2 brankách Volného a Niemczika 0:4 a o přestávce se jen chválí, bohužel předčasně.
                    Hrající vedoucí Hukvald Bůžek se v 53.minutě pokouší o chytrý lob, ale ten končí nad břevnem a domácí z protiútoku Talašem snižují na 1:4.V 57.minutě znovu Gold pálí tutovku a tak na branky na Hukvaldech je Volný,který po finální přihrávce Plichty zvyšuje na 1:5.Když v 67.minutě Bůžek zvyšuje už 1:6, nic nenasvědčuje tomu, že se ještě budou ve Vojkovicích dít velké věci. Gold konečně trefuje síť, ale jen boční. Za to domácí v rozmezí sedmi minut snižují na 4:6 a skvělý herní projev týmu z první půle je rázem zapomenut. V závěru Gold upravuje na konečných 4:7. V dalším utkání zajíždíme už v úterý do Starého Města a snad už i s brankářskou dvojicí, Sasín – Kafka a s dalšími členy kádru , kteří dnes chyběli : Procházka, Hubeňák, Velart, Grufík,Vicher, Tomek, Galus, Chamrád, Holub či s možnými posilami.

Martin Blahuta ( trenér ) .... : „Výsledky z přípravy sice nejsou až tak důležité, ale dostat za druhý poločas 4 branky je trestuhodné! A taky si to kluci po utkání pěkně vyžrali, asi jsem je za první poločas přechválil, jenomže chválit bylo fakt co.Máme na čem pracovat, hlavně na kondici, důrazu a taktických věcech."

FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY ....

PLÁN LETNÍ PŘÍPRAVY ....  PODZIMNÍ LOS .... WEB. TRENÉRA ....

HUKVALDSKÁ DISKUZE ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode