ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2023 - FK FRÝDEK - MÍSTEK U17 : HNOJNÍK 0:7 (0:1)

20.02.2023 10:18

SOBOTA 18.2.2023 16:00

                                 ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2023
                       FK F-M U17 : HNOJNÍK 0:7 (0:1)

Branky:    38. Příborský(Bolek)            0:1
                49. A.Klus (Bolek)               0:2
                70. Probosz (odražený míč) 0:3
                77. Příborský (Kautský)       0:4
                78. Rusnok (Bolek)              0:5
                80. Bolek (Rakus)                0:6
                84. Probosz (Bolek)             0:7
Rozhodčí: Richter
Diváci: 18
FK Frýdek-Místek U17: Strmiska - Kristofory, Matula, Hlavatík, Vrobel, Majer, Hofírek, Kužel, Jeřábek, Maksymchuk, Nguyen
Střídali: Zezula, Cagaš, Kudrna, Malohlava, Palmi
TJ Sokol Hnojník: Klus – Jantoš, Kozel, Bauman, Hradil – Probosz, Bolek, Rusnok, Kautský – Příborský, Rakus
Střídali:    Stryja, Moškoř, A.Klus
Trenér: Martin Blahuta    
                                    V posledním utkání zimní přípravy na Stovkách jsme změřili síly s domácím kombinovaným týmem frýdeckých mladíků (16 -19 let). Do naší sestavy se vrátil Bolek ...., který byl ústřední postavou tohoto utkání, když zaznamenal jednu branku a čtyři asistence a hlavně do našich ne moc početných řad přivedl v týdnu posilu z Anglie Jana Probosze ...., který vstřelil 2 branky. A když k tomu připočteme jednu branku Rusnoka ...., tak zjistíme, že se těšínská skupinka podílela na šesti brankách Hnojníka.
                                   V prvním poločase Hnojník zaznamenal x střeleckých pokusů, ale na branku jsme si museli počkat až do 38 minuty, kdy jsme si pomohli rohem Bolka, po kterém se prosadil Příborský 0:1. A když naše opět dobře pracující defenziva v prvním poločase neinkasovala (Hukvaldy 0, Staříč 0, Lipina 0) šlo se na pětiminutovou přestávku za stavu 0:1!
                                  Ve druhém poločase jsme začali dvěma gólovkama ( Rakus, Bolek), ale branku v síti domácích jsme vstřelili „až“ ve 49 minutě , to Bolek opět z rohu našel hosta v naší sestavě A.Kluse (Baška) a Hnojník vede na umělce ve Stovkách 0:2. Po té si FM vytvořil obrovský tlak, trefili i tyčku, ale naštěstí jsme neinkasovali, i když by si domácí vstřelenou branku zasloužili! Závěrečná dvacetiminutovka nám vyšla skvěle, vstřelili jsme pět branek (viz.přehled), zvlášť branka na 0:6 po ose Rusnok - Rakus – a zakončující Bolek byla úžasná! Konečný výsledek 0:7 je pro tým trenéra Macíčka až příliš krutý, ale Hnojník zahrál velice dobře a nechal tak zapomenout na porážku se Staříčem, ti v dalším zápase prohráli s Metylovicemi 2:5. V příštím týdnu nás po 2 tréninkových jednotkách ( ÚT + ČT 16:00) čeká volný víkend a další utkání jsou v jednání ( v rámci soustředění na Sepetné – Ostravice 4-5.3. bychom  měli sehrát utkání s Nošovicemi a Vojkovicemi).
Martin Blahuta: „Není jednoduché připravovat tým, který se schází na tréninky jak na futsal ( 2x po 6 hráčů) a hrát velký fotbal proti výborně připraveným hráčům Frýdku. Podle výsledku jsme to sice zvládli, ale bylo v tom i kus štěstí. Ale zase musím tým pochválit za to jak „jezdili“ až do poslední minuty utkání a měli chuť přidávat další branky. Jo kdyby ten tým trénoval a scházel se v plné palbě na zápasy, tak by hra tak mohla vypadat jak dnes v závěru utkání.“


FOTOGALERIE ZE ZIMNÍ PŘÍPRAVY .... LOS JARO 2023 ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode