ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2023 - HNOJNÍK : HUKVALDY 6:0 (4:0)

10.02.2023 13:43

NEDĚLE 5.2. 2023 15:00

                                  ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2023
                           HNOJNÍK : HUKVALDY 6:0 (4:0)

Branky:    12. Klus M. (Rakus)              1:0
                15. Brzuchanski(odr. míč)    2:0
                28. Kautský (Brzuchanski)    3:0
                38. Bolek (Rusz)                  4:0
                63. Brzuchanski (odr. míč)    5:0
                81. Bolek (Rusz)                   6:0
Rozhodčí: Mudra J.
Diváci: 8
Tesarčík – Hradil, Kozel, Bauman, Moškoř – Brzuchanski, Rusz, Bolek, Kautský – Rakus, Klus M.
Střídali:    Stryja (posila z Tošanovic ?), Rusnok
Trenér: Martin Blahuta    
                           Podzimní mistrovskou sezónu jsme ukončili vítězstvím nad Baškou 5:2 …., v posledním utkání roku jsme na Stovkách porazili FK F-M U17 2:0 …., a ten letošní kalendářní rok jsme opět na Stovkách začali vítězstvím nad Hukvaldama 6:0!
                          Po odchodech do fotbalového důchodu některých hráčů (Oborný, Lachowicz, Walica) je tady tradiční problém vesnických klubů s nedostatkem hráčů nejen na tréninky, ale už bohužel i na zápasy. Marodku a některé nejistoty jsme řešili vypůjčením hráčů ( Tesarčík – Vojkovice, Stryja –Tošanovice, Kautský – Brušperk) . Naštěstí avizované odchody Rusze a Rusnoka se nepotvrdili a tak trenér Blahuta měl k dispozici 13 hráčů. Soupeř z Hukvald nasbíral jen 11. Už v prvním poločase se projevilo to, že Hnojník má za sebou 7 tréninkových jednotek a soupeř začal teprve jedním tréninkem. První letošní branku Hnojníka vstřelil brankář Klus (zraněná ruka, proto v útoku) , poločasový stav 4:0 má dál na svědomí Brzuchanski, Kautský (luxusní volej) a Bolek. Soupeř, se po naší snad jediné chybě v zápase dostal do gólovky za stavu 0:0, ale tu bravurně zneškodnil Tesarčík.
    Ve druhém poločase už tempo hry opadlo, Hnojník už nebyl tak hladový po brankách jak by si jejich trenér přál, a tak předseda Hukvald Martin Dryják už viděl jen dvě branky od Brzuchanského a výstavní od Bolka po krásném sklepnutí Rusze. Výsledek 6:0 je asi spravedlivým vyustěním sil na hřišti. Umělka na Stovkách nám asi svědčí, snad to potvrdíme i proti Staříči v sobotu 11.2. v 16:00.
Martin Blahuta: „ Soupeř nás moc neprověřil, ale na druhou stranu je to pohodové vítězství bez inkasované branky na úvod připravy. Máme za sebou 7 tréninkových jednotek, bohužel s klesající účastí hráčů. Uvidíme v jakém počtu se sejdeme proti Staříči, je to pro mě prestižní utkání a určitě budeme chtít vyhrát a dál udržet čisté konto ( 251 minut bez inkasované branky) na Stovkách. Na utkání se moc těším, přece jen jsem tam strávil v covidové době 4 roky ..... Hlavně si přeju ať se Staříč zachrání! “

FOTOGALERIE ZE ZIMNÍ PŘÍPRAVY ....

ARCHIV SPOLEČNÝCH FOTEK (26) TJ SOKOL HNOJNÍK ....



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode