ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2023 - JANOVICE : HNOJNÍK 0:1

06.03.2023 12:48

NEDĚLE 5.3, 2023 12:00

                               ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2023
                       JANOVICE : HNOJNÍK 0:1 (0:0)

Branky :  83. Brzuchanski (Bolek)    0:1
Rozhodčí: Chýlek
Diváci: 8
Klus – Glac, Kozel, Bauman, Rusz– Hradil, Bolek, Rusnok, Brzuchanski– Příborský, Rakus
Střídali:    Probosz
Trenér: Martin Blahuta    
                          Tentokrát nám chybělo více hráčů z kádru, zraněný Lamoš, Jantoš, Moškoř, Pieszka, Lachowicz a stále chybějící Zábelka. Tým však doplnili zkušení Glac a Rusz. Naši hráči měli v nohách včerejší zápas v Nošovicích a tréninkové jednotky na soustředění, ale hráli o lipinské schody, při vítězství …. viz obrázek . Po bezbrankovém poločase , kdy se žádný tým téměř nedostal do šance, výjimkou byla tutovka Bolka proběhlo o přestávce trochu mytí hlav, ale ani to nepomohlo.
                    Druhý poločas byl kopii toho prvního, a JEŠTĚ ZBYTEČNĚ to bylo i díky nepřesnému rozhodčímu vyhrocené. A tak jediná branka padla až v 87 minutě, kdy se po akci Bolka prosadil Brzuchanski . A tak v pátém utkání zimní připravy jsme porazili Janovice 1:0, které bylyposilněny o Juříčka z Frýdlantu, nedostatek hráčů  v týmech našeho okresu je alarmující. Příští týden už na přírodní trávě sehrajeme utkání ve Staříči a to v 10:00.
Martin Blahuta: „Bylo jasné, že to po krátkém soustedění nebude jednoduché běhat devadesát minut, ale výsledkově jsme to zvládli, herně to však bylo špatné. Soustředění splnilo účel, ještě máme tři týdny do Vendryně. Pokud ten tým chce něco na jaře dosáhnout, musí se i na tréninky scházet ve větším počtu a budu věřit, že ve Vendryni budeme komplet.“

FOTOGALERIE ZE SOUSTŘEDĚNÍ .... ČLÁNKY Z PŘÍPRAVY ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode