ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2023 - STAŘÍČ : HNOJNÍK 3:2 (0:1)

15.02.2023 09:01

SOBOTA 11.2. 2023 16:00

                                     ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2023
                              FK STAŘÍČ : HNOJNÍK 3:2 (0:1)

Branky:    41. Ruzs (Kozel)      0:1
                52. Rusnok (Stryja) 0:2
                58. Végh                1:2
                67. Petržela           2:2
                73. Besta               3:2
Rozhodčí: Poledník
Diváci: 8
Klus – Jantoš, Kozel, Bauman, Stryja – Brzuchanski, Blahuta, Rusnok, Hradil – Příborský, Rusz
Střídání:    20. Blahuta - Moškoř
Trenér: Martin Blahuta    
                                Ve druhém přípravném utkání jsme narazili na poslední tým „jičínské B třídy“ FK Staříč, které ještě v loňské zimní přípravě vedl náš trenér Blahuta ..... Hnojník po vítězství nad Hukvaldama toužil po vítězství i nad Staříčem, které nyní vede trenérská dvojice Ambruž – Végh. Oba týmy měli tradičně potíže se sestavou a náš tým v úvodu dokonce vystužil i trenér Blahuta a soupeř v průběhu hry poslal na hřiště i Végha a od začátku nastoupila posila A.Besta.
                               Úvod utkání patřil jednoznačně Hnojníku, ale špatná koncovka a výborný Vavříček v brance Staříče, určil, že stav 0:0 vydržel až do 40-té minuty. Ve 41minutě se chytře prosadil Rusz, který zužitkoval přihrávku od stopéra Kozla 0:1! Tak skončil i poločas, i když na šance to bylo tak 1:5 v náš prospěch (Hnojník).
                              Druhý poločas začal brankou Rusnoka v 52.minutě. Jenže chvilková nepozornost nás připravila o dlouhou zápasovou sérii bez inkasované branky ( 309 minut), to se prosadil hrající trenér Végh a na ukazateli skóre svítí stav 1:2 a 58 minuta. Hned vzápětí trefuje výborně hrající Rusnok tyč a nic nenasvědčuje, že se chystá obrat v tomto zápase. Ale stalo se, v 67 minutě se prosazuje Petržela a v 73 Besta. A protože oba brankáři se potkali v tomto utkání s výbornou formou už diváci další branku neviděli a tak utkání končí překvapivou výhrou Musálka a spol.V dalším utkání opět na Stovkách se postavíme domácímu týmu FK F-M U 17 a to v sobotu 18.2. v 16:00.
Martin Blahuta: „ To že je problém sehnat hráče na trénink jsem si už zvyknul, ale že lepíme sestavu i na zápas je smutek. Začali jsme utkání dobře, ale místo poločasového vedení minimálně o tři branky jsme díky špatné koncovce vedli jen o jednu. To že jsme potom ztratili vedení 2:0 je trestuhodné, ale bohužel soupeř měl větší touhu po vítězství než my a proto vyhrál zaslouženě.
    
FOTOGALERIE ZE ZIMNÍ PŘÍPRAVY ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode