ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2024 - 3.KOLO POHÁRU - FK STAŘÍČ : FRYČOVICE 1:4 (0:2)

19.02.2024 09:28

NEDĚLE 18.2. 2024 16:00

                      ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2024 – 3.KOLO OKRESNÍHO POHÁRU
                                   FK STAŘÍČ : FRYČOVICE 1:4 (0:2)

Branky:   24. Giňovský 
                    0:1
               37. Galásek
                       0:2
               50. Slíva (Brzuchaňski)     1:2
               84. Urbiš                          1:3
               90. Čulák                          1:4
Rozhodčí: Pokorný– Podařil, Bártek .... poločasový výsledek i minuty branek trošku odlišné
Diváci: 48
Kocián – Brzuchaňski, Janota, Malý, Jukl  – Velička, Musálek, Pešek D., Matula– Rusz, Kurečka
Střídali: Slíva, Király, Kuča a Řezáč ( hokejově)
Trenér: Martin Blahuta    
                            Až ve čtvrtfinále skončila pohárová cesta FK Staříč, Fryčovice, hrající 1.B. třídu skupinu D (10.místo s bilancí 13 4 4 5 19:26 16) byly nad naše síly a přitom jsme nastoupili v nejsilnější možné sestavě už i s potvrzenými 4 posilami (Rusz, Kurečka, Slíva Řezáč).
                           Už ve třetí minutě jsme jako první ohrozili branku Fryčovic, ale s Kurečkovou střelou si hravě poradil brankář Zapletal. Fryčovice na hřišti dominovali, ale do vedení šli až ve 24 minutě, kdy se prosadil Giňovský po sporné situaci s brankářem Kociánem. Poločasový stav 0:2 po brance Galáska ze třicáté sedmé minuty odpovídá dění na hřišti.
                            Ovšem druhý poločas byl z naší strany úplně jiný a právem jsme už v 50 minutě vstřeli Slívou kontaktní branku 1:2. Když v 82 minutě pískl Pokorný penaltu, zdálo se, že je po zápase, ale brankář Kocián jí bravurně chytil a začala naše hra vabank. Mladíci z Fryčovic, ale dvěma brankami v úplném závěru si zaslouženě vybojovali postup do semifinále, kde se potkají se Sedlištěmi, které překvapivě vyřadili Lískovec po penaltách. Staříč se za své působení v poháru nemusí stydět, přihlášením a dvěma postupy ušetřil FKS nějakou korunu, protože OFS F-M pohárové zápasy zajišťuje a hradí a za to jim patří velký dík. Do mistráku ...., zbývá necelý měsíc a máme co zlepšovat.
Martin Blahuta: „Dostali jsme se až ve čtvrtém zápase zimní přípravy do situace, kdy jsme prohrávali a do poločasu jsme se s tím nevyrovnali. Druhý poločas byl z naší strany o hodně lepší, po kontaktní brance jsme „kousali“ na vyrovnání. I chycená penalta nás nakopla, ale vyrovnat se nám už nepodařilo a v závěru jsme dvakrát inkasovali. Soupeři gratuluji k postupu, byl zasloužený. Zase jsem se něco nového dozvěděl o pravidlech fotbalu, vždy jsem si myslel, že je buď faul, nebo není. Ale AR1Podařil pravidla změnil, u branky na 0:1, si zavolal hlavního, potvrdil faul, ale řekl, že byl malý, tak aspoň něco úsměvného na závěr našeho působení v poháru. Snad se dnes zranění hráči Matula i Kurečka, dají brzy dohromady a začneme se všichni připravovat na jaro, ať je lepší než podzim!“

FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY ....

                                       Z POZÁPASOVÉ TISKOVKY

                                                   SESTAVA

 

 

STŘÍDALI

REALIZAČNÍ TÝM



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode