ZIMNÍ PŘÍPRAVA - DOBRATICE : PALKOVICE 7:2 ( 1:2 )

21.02.2017 20:32

NEDĚLE 19.2. 2017 13:00

                                    DOBRATICE  : PALKOVICE 7:2 ( 1:2 )

Branky:      7. Zabalka                        1:0        
                17. Skotnica ( vlastní )        1:1
                43. Svobodník ( Kocúr )       1:2
                48. Zabalka                        2:2
                63. Dobiáš                         3:2
                65. Zabalka                       4:2
                71. Skotnica                       5:2
                72. Skotnica                       6:2
                74. Pohludka                      7:2

Rozhodčí :  Ostřanský

                
Smolík – Burda, R. Merta, Galásek, T.Vyvial  –  Svobodník, Skalický, Stýskala ( zapůjčený z Ostravice ), Stavrovský – T.Skurka ( 62. Gola ), Kocúr ( 68. Habrnal )
    
                    Na závěr soustředění jsme sehráli utkání ve Stovkách a soupeřem nám byly Dobratice, se kterými jsme v sezóně 2010/11 , neúspěšně  bojovali o postup do 1.B. třídy! Dobratice , už ale hrají 1.A.  třídu, ale v prvním poločase rozdíl dvou tříd nebyl vůbec znát. Dobratický Zabalka sice už v 7.minutě otevřel skóre utkání, ale naše silně pozměněná sestava oproti sobotnímu utkání nevídaným vlastencem Skotnici ze 17.minuty srovnala stav zajimavého utkání 1:1. Dobratice sice měly více ze hry, ale v naší brance stál opět skvělý Smolík. Po dlouhé době opět nastoupil v našem celku Kocúr, který připravil dvě šance pro Svobodníka a Matěj z toho jednu ve 43.minutě přetavil v branku 1:2. Skóre poločasu je sice překvapivé, ale možná zasloužené!
                  Ve druhém poločase náš tým, ale fyzicky odpadl a rozdíl dvou soutěží už byl bohužel vidět. Z naší strany stojí za zmínku jen tyč Burdy a šance Svobodníka, kterého vychytal Tesarčík. Dobratice už ve 48.minutě srovnaly znova Zabalkou, další branky přidali Dobiáš, znovu Zabalka, 2x Skotnica a konečný výsledek 7:2 stanovil Pohludka. Co se ani v jednom utkání památné sezóny 2010/11 Dobraticím nepodařilo - .... a .... to se Causidisovi a spol podařilo tentokrát, porážka však nás tolik mrzet nemusí, byli jsme Dobraticím zvlášť v prvním poločase důstojným soupeřem i přesto, že nám chyběli zraněné opory Huška, Kusý, J.Merta, Lesniak, Magera, Musil,Závodný a zřejmě už u nás nebude dál pokračovat ani Valas  .
... a posila Vrtný je nemocný. V dalším utkání zimní přípravy narazíme opět na Stovkách na Tichou ( sobota 25.2. 18:00 ).
Martin Blahuta: „ Bohužel tentokrát jsme toho na soustředění tolik neudělali, těch zdravých hráčů co odjezdili celé soustředění by se dalo spočítat na prstech jedné ruky .... ! O 2 hráče našeho týmu projevil trenér soupeře zájem, ale my si nemůžeme dovolit nikoho pouštět a jsem zvědavý kdo se do utkání s Tichou uzdraví. Přes krutou porážku a velký nedostatek hráčů jsem za sehrání tohoto utkání rád a 60 minut jsem byl na hráče pyšný, potom už to byla kočka s myší. Škoda na dnešním výsledku mi hodně záleželo ....!

JAK TO VIDĚL KAREL MOŠKOŘ : V dalším přípravném utkání na jarní sezónu se utkaly Dobratice s Palkovicemi. Tento tým pod vedením ambiciózního trenéra Blahuty končil svoje zimní soustředění již druhým zápasem během dvou dnů a bylo znát, že chyběli nejen zranění hráči v přípravě, ale i síly ve druhém poločase. Ani dobratičtí nebyli kompletní a tak je dobře, že se mohou v přípravě vyzkoušet i možné posily. Dnes exceloval tříbrankový Zábelka. Od většího debaklu zachránil účastníka OP nestárnoucí Smolík v brance.

A JAK TO NAFOTIL KAREL MOŠKOŘ  ....

A FOTOGALERIE ZE SOUSTŘEDĚNÍ  2016 .... A 2017 ....

      TAKOVÁ POTUPA OD ..... :)

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode