ZIMNÍ PŘÍPRAVA - PALKOVICE : FRYČOVICE 1:5 ( 0:1 )

20.03.2017 20:48

SOBOTA 18.3. 2017 14:00 - UMĚLKA STOVKY

                               PALKOVICE : FRYČOVICE 1:5 ( 0:1 )

Branky:    25. Pešek    0:1
                60. Řezáč    0:2
                63. Pešek    0:3
                69. vlastní    1:3
                73. Musálek  1:4
                83. Staněk    1:5        
Rozhodčí :  Šigut
Diváci :  20

Smolík – Galásek ( 46.Stavrovský 70.Galásek ) , R.Merta , J.Merta, T.Vyvial – Skalický, Burda, Király – T.Skurka, Huška, Vrtný

Chyběli : Chamrád ( práce ), Závodný ( hory ), Kocúr ( oslava ), Lesniak ( zraněn ), Habrnal ( práce ), Farský ( zraněn ), Kusý ( zraněn ), Poledník ( v trestu ), Magera ( po zranění, ale … ??? )

                                Generálka na Nošovice nevyšla svěřencům trenéra Blahuty výsledkově a ani herně. Po dlouhé zápasové pauze ( naposledy 25.2. s Tichou 1:6 .... ) Palkovice začaly s velkou chutí a Vrtný už v 6.minutě mohl otevřít skóre, ale svým nepovedeným lobem nepotvrdil roli kanonýra. Rozdílový hráč tohoto utkání Jirka Pešek ( byl u postupu MFK F-M do druhé ligy !!! ) ve 25.minutě samostatnou akcí poslal tým Karla Peška do vedení 0:1 a tak skončil i první poločas, byť Burda promarnil velkou šanci a novic v našem týmu Király ( přestup se Staříče ) trefil břevno!
                               Druhý poločas už vyzněl jednoznačné pro Fryčovice i díky tomu, že náš tým odpadl fyzicky, přestože i Fryčovice jsou z tréninkovou morálkou na tom jako my a to špatně! Po brankách Řezáče ( překvapivě opustil Hukvaldy ), znovu Peška , Musálka ( nebude pomáhat Staříči v záchraně v OP ?? ) a Staňka svítilo na ukazateli skóre 5 a na straně „domácích“ 1 po vlastní brance. Palkovice  tak prohrávají už páté utkání v zimní přípravě .... a vyhlídky na jarní boje v OP nejsou růžové! Třeba se však dají do kupy marodi ( přibyl na marodku Burda - operace menisku ? ) a utkání v Nošovicích bude vypadat lépe!
Martin Blahuta: „ Myslel jsem, že kluci budou hladoví po fotbale, byli možná tak 30 minut, po té nám docházely síly a výkon všech hráčů byl špatný! Zimní příprava stála za … a tak do jara budeme vstupovat s obavami."


                                                                               

                                         

                                                    

                                                     

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode