12.KOLO - HORNÍ SUCHÁ : FK STAŘÍČ 2:0 (2:0)

01.11.2021 14:00

SOBOTA 30.10. 2021 14:30

                          12.KOLO - 2021/22 – 1.B.skupina C
                          HORNÍ SUCHÁ : FK STAŘÍČ 2:0 (2:0)

                            SESTŘIH ....

Branky:   5. Přichystal        1:0
             15. Kux                  2:0
Rozhodčí:  Kyselý – Jonszta, Butora
Diváci : 128
        
Smetana – Vokoun, Malý, Jukl, Musálek, Kocián, –  Matula, Říha, Vandas, Quitt, Trčka
Připraveni: Baszczyňski, Jirát, Hromádka
Střídání : 55. Říha – Jirát    75.Jirát – Hromádka        85.Quitt - Baszczyňski
Trenér : Martin Blahuta
                          Ve vítězném zápase v Bašce jsme nastoupili v rozestavení 3-5-2 a v H.Suché jsme vsadili na defenzivu a netradiční rozestavení 5-5-0 i proto, že nám scházel nejlepší střelec soutěže Lukáš Kaulinec, který v posledním vzájemném utkání vstřelil dvě branky při vítězství FKS v poměru 1:2 ….! V podzimní části za Staříč nastoupilo už 28 hráčů, ale v nevídané marodce nám scházelo …. 14 hráčů z kádru. To domácí jsou na vítězné vlně a dokonce v posledních pěti kolech neikasovali a proto byli v zápase velcí favorité.
                         První šanci utkání měl Karel Trčka, ale jeho střela těsně minula branku, kterou hájil zkušený Lincer. Bohužel už v páté minutě překonává Smetanu v naší brance Přichystal a domácí vedou 1:0. V 10 minutě mohlo být srovnáno, ale bodlo Quitta taky nemířilo přesně. Ve 14 minutě se zaskvěl Smetana, ale o minutu později už favorit vede 2:0, branku střílí Kux. Ve 39.minutě mohlo být po zápase, ale Smetana chytá penaltu a do druhého poločasu se tak šlo za 2:0 a náš tým věřil v Caplarovu past.
                        Domácí sice ve 46 minutě mohli přidat pojistku, ale nepřidali a po té už přišly naše chvíle v zápase. Změna rozestavení, přesuny hráčů ( Smetana – Vokoun, Jukl, Kocián, Malý – Trčka, Musálek, Vandas, Matula – Říha, Quitt) a ve 48 minutě v tutovce selhal nejzkušenější náš hráč Jakub Vandas, jeho placírka z hranice penalty skončila nad břevnem. V 55 minutě střídá Říhu rychlonohý Jirát a začali jsme ještě víc hrozit z brejků.Po jednom z nich jsme byli před „16“ faulováni a trestňák Musálka skončil ve zdi, dorážku Trčky  vyrazil Licer a Kocián rybičkou trefuje tyč. Za dvě minuty je na tyčky srovnáno, ale naše šance pokračují. V 70 minutě předvedl Jirát fantastickou věc, ale jeho únik přes půl hřiště zastavil znova famózní Lincer. A Lincer předvedl v 72 minutě další ohromný zákrok, samostatný nájezd  Matuly zastavil špičkou kopačky. Po té se zranil Jirát a už nám došly síly na nějaký závěrečný tlak, přesto jsme odehráli důstojnou partii a za porážku s kvalitním soupeřem se nemusíme stydět. A kdo ví, jak by utkání dopadlo, kdybychom byli kompletní. Teď nám už zbývá poslední utkání se Sedlištěmi a to musíme bezpodmínečně vyhrát.
Martin Blahuta: „ Bohužel nezachytili jsme úvod utkání, Koty nás nechal ve hře chycenou penaltou a ve druhém poločase jsme pálili šance, Kdybychom dali kontaktní gól, měli by domácí velký problém utkání dovézt k vítězství, bylo sice zasloužené, ale my jsme si dokázali, zvlášť ve druhé půli, že naše postavení v tabulce neodpovídá síle týmu.Prostě chybí nám kondice, vždyť někteří hráči z pracovních důvodů ( někdy i z jiných) v říjnu netrénovali, za to hráči Suché mají mladý tým a trénují prý v 15 lidech, o tom se mi může jen zdát.Musíme se dobře připravit na Sedliště a vyhrát, tím by byl částečně podzim zachráněn!“

FOTOGALERIE PODZIM 2021 ....

        

 

 

 

   

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode