2.KOLO 1.B. "C" - HORNÍ ŽUKOV : HNOJNÍK 4:5 (3:2)

22.08.2022 10:55

SOBOTA 20.8.02022 16:30

                                      2.KOLO – 1.B. „C“
                           HORNÍ ŽUKOV : HNOJNÍK 4:5 (3:2)

Branky:     7. Bolec                           1:0
               15. Rusnok (Příborský)        1:1
               18. Křupala                        2:1
               22. Bolek ( Rusnok)             2:2
               33. Křupala                        3:2
               56. Křupala                        4:2
               75. Bolek (penalta)            4:3
               77. Maceček (Bolek)           4:4
               90+5 Příborský (odr.míč)     4:5      
 
Rozhodčí: Nguyen Huu Hung - Kreželok, Považan
Diváci: 58
Kreželok – Rusz, Bauman, Kozel, Oborný – Brzuchanski, Rusnok, Walica, Bolek – Maceček, Příborský
Střídání:   36.Oborný – Glac    46.Walica – Grochal    46. Bauman – Pieszka
                 95. Příborský - Hradil
Dále byli připraveni: Lamoš – Rakus, Molin a do zápisu se už nevešel T.Jantoš
Trenér: Martin Blahuta

                    S celým kádrem ( chyběl pouze Lachowicz a M.Klus) vyrazil tým TJ SOKOL HNOJNÍK k nováčkovi soutěže do Horního Žukova posilněn důležitou výhrou s Vendryní 1:0 a naopak domácí vyfasovali v Sedlištích sedmičku po porážce 7:1. A to zřejmě ovlivnilo začátek zápasu i vlastně celý první poločas.Trenér Blahuta neměnil vítěznou sestavu ze druhého poločasu, tedy i Maceček nastoupil v základu.
                   A zápas začal šokem, už v sedmé minutě zahrál Kozel nešťastně rukou a Bolec z penalty otevřel skóre utkání 1:0. V patnácté minutě srovnal skóre nádhernou střelou Rusnok 1:1.Remízový stav vydržel pouze 3 minuty než po chybě hnojnické obrany otevřel Křupala svůj brankový účet v tomto utkání 2:1. Aktivní Bolek po trmě vrmě v pokutovém území srovnal stav na 2:2 a tak na ukazateli skóre svítí čtyři dvojky, 22 minuta  2:2, diváci se baví a trenéři žasnou. Když ve 33.minutě opět po chybě naší obrany posílá Křupala domácí zaslouženě do vedení začíná trenérský štáb Hnojníku (Blahuta a 3x Jantoši ....) reagovat střídáním, Oborného střídá Glac. Ale do poločasu se nic už nemění a tak stav 3:2 je pro většinu z přítomných diváků překvapením.
                 Po poločasovém hromobití v kabině přicházejí i dvě změny, ne zcela doléčené Baumana a Walicu nahrazují Pieszka s Grochalem. Měla začít honička za otočením výsledku, jenže Křupala svou třetí brankou v zápase posílá Žukov do dvoubrankového vedení, 56.minuta,a stav bláznivého utkání je 4:2, s hosty to vypadá tragicky, zvlášť když v 65.minutě trefuje Bolek tyč! A v osmi minutovce ( 66 – 74) se Hnojník dostal do čtyř stoprocentních šancí,ale ani Brzuchanski 2x a Maceček taky dvakrát nedali kontaktní gól.Ten přišel až v 75.minutě s penalty, tu proměnil Bolek 4:3. A v 77.minutě Maceček po přihrávce Bolka srovnává na 4:4.A byla otázka času, kdy Hnojník otočí stav utkání na svou stranu. Jenže domácí kouskovali hru, jak se dalo, polehávali po hřišti, prodlevy na rozehrání odkopů od branky, vhazování autů atd. byly právem potrestány rozhodčím Nguyen Huu Hungem pětiminutovým nastavením! A v té poslední možné chvíli to přišlo, po dalším závaru před brankou Rachmana dotlačil Příborský s přispěním domácích obránců míč do sítě 4:5 a na plné střídačce nastal výbuch radosti, dokonce i hnojničtí příznivci dorazili nezvykle ve velkém počtu do ochozů pěkného areálu v Žukově. Po dvou kolech máme 6 bodů, jak jsme k nim přišli, se historie ptát nebude. Potvrdit tyto šťastné body budeme chtít v sobotu 27.8. v 16:30 doma proti Interu Petrovice.
Martin Blahuta: „Toto utkání hodně ovlivnila porážka Žukova v Sedlištích 7:1. Nastalo podcenění u všech hráčů a i já mám na tom značný podíl. Chtěl jsem abychom o osudu utkání rozhodli co nejdříve a zahráli si všichni hráči, už se moc na vesnici nevidí, že na lavičce je připraveno 7 hráčů a dokonce jsem musel jednoho poslat na tribunu, dresy byly, ale místo v zápise už ne. Domácí pokud jim síly stačily byli lepším týmem než my, o dobrý výsledek je připravila špatná kondice a nedisciplinovanost. My jsme naopak po brance na 4:2 ukázali charakter, kondici a touhu po vítězství. Takže na to špatné už jsem zapomněl a raduju se se šesti bodů, prázdninový cíl se může bodově naplnit. Věřím i proti Interu ve vítězství, už teď se na to budeme připravovat.“

FOTOGALERIE PODZIM 2022 ....   

 


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode